AKŞENER'İN DANIŞMANI GÖZALTINA 'AYIP OLUYOR' DEDİ

08.10.2020 - 15:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AKŞENER'İN DANIŞMANI GÖZALTINA 'AYIP OLUYOR' DEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, bir yazısı gerekçe gösterilerek Giresun'da gözaltına alındı. Yeniçağ gazetesi yazarı ve İYİP Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, 5 yıl önceki bir yazısı nedeniyle Giresun'da gözaltına alındı. Murat İde açıklamasında "2015'teki bir yazı. 2018'de açılmış dava. Ve Genel Başkan'ın programı için geldiğim Giresun'da, otelden gözaltı. Yer belli, yurt belli, ekrandan-gazeteden göz önündesiniz, ama aranıyorsunuz.. Olsun polis de bizim, savcı da. Ama hakikaten ayıp oluyor" ifadesini kullandı.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, bir yazısı gerekçe gösterilerek Giresun'da gözaltına alındı.

Yeniçağ gazetesi yazarı ve İYİP Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, 5 yıl önceki bir yazısı nedeniyle Giresun'da gözaltına alındı.

Murat İde açıklamasında "2015'teki bir yazı. 2018'de açılmış dava. Ve Genel Başkan'ın programı için geldiğim Giresun'da, otelden gözaltı. Yer belli, yurt belli, ekrandan-gazeteden göz önündesiniz, ama aranıyorsunuz.. Olsun polis de bizim, savcı da. Ama hakikaten ayıp oluyor" ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.