AK Parti'den ittifak açıklaması

Siyaset 04.10.2020 - 19:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK Parti'den ittifak açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 2023 seçimlerine ilişkin konuştu. 2023'teki seçimlere ilişkin olmadık ittifakları göreceğiz diyen Kandemir, "Biz bir önceki yerel seçimlerde bunu gördük. Hasım olanlar, yıllarca siyaseten birbirine diş bileyenler bir anda hısım oluverdiler, yan yana geliverdiler." diye konuştu. Cumhur İttifakı'nın ülkenin geleceği ve çok daha güzel yarınlar için oluşturulduğunu ifade eden Kandemir şöyle konuştu: "Şimdi 2023'te karşımızda olmadık ittifakları görmemiz mümkün. Bunu biz bugünden görüyoruz. Görüyoruz sadece içeriden değil dışarıdan da kurgular yaparlar birileri. Biz şöyle birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza eder, biz eğer aramıza kötüleri, kötülüğü sokmazsak, Allah'ın izniyle parti olarak uzun bir yola çıkmışız, yürüyecek çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 2023 seçimlerine ilişkin konuştu.

2023'teki seçimlere ilişkin olmadık ittifakları göreceğiz diyen Kandemir, "Biz bir önceki yerel seçimlerde bunu gördük. Hasım olanlar, yıllarca siyaseten birbirine diş bileyenler bir anda hısım oluverdiler, yan yana geliverdiler." diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın ülkenin geleceği ve çok daha güzel yarınlar için oluşturulduğunu ifade eden Kandemir şöyle konuştu:
"Şimdi 2023'te karşımızda olmadık ittifakları görmemiz mümkün. Bunu biz bugünden görüyoruz. Görüyoruz sadece içeriden değil dışarıdan da kurgular yaparlar birileri. Biz şöyle birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza eder, biz eğer aramıza kötüleri, kötülüğü sokmazsak, Allah'ın izniyle parti olarak uzun bir yola çıkmışız, yürüyecek çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.