KOCAELİ - KAMADER DEN KAMUOYUNA DUYURU

04.10.2020 - 05:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ - KAMADER DEN KAMUOYUNA DUYURU

KOCAELİ HABERİ Kısa adı KAMADER (Kocaeli Sportif  Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği) 13 yıldır aralıksız sürdürülen 14. Sazan Balığı Tutma Yarışması “CARP WARS - SAPANCA LA KE 2020”  organizasyonuna Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl ara verme kararı aldı.   13 YILDIR ARALIKSIZ SÜZDÜRÜYORUZ Sonuç olarak çeşitli illerden ve ülkelerden onlarca takım, yüzlerce yarışmacı ve ziyaretçiye ev sahipliği yapacak, kura çekilişi ve ödül töreninde yüzlerce kişiyi bir araya getirecek olan 14. Sazan Balığı Tutma Yarışmamız “CARP WARS - SAPANCA LAKE 2020” organizasyonumuzu; Covid-19 salgının yayılmasında ve bulaşmasında, başta yarışmacı takımlarımızın sağlığı olmak üzere ilçe protokolümüzün, üyelerimizin, yönetim kurulumuzun, hakem ve görevlilerimizin, Eşme halkının ve ilçe halkımızın hem kendilerinin hem ailelerinin sağlığını düşünerek 13 yıldır aralıksız sürdürülen yarışmamıza bu yıl ara verme kararı aldık. Konu ile ilgili başta ön kayıt yaptıran 25 takımdaki yarışmacılarımızdan ve bize destek olan özel sektör ve kamu kurumlarımızdan ve üyelerimizden anlayış ve sağduyu bekler, inşallah bu salgını atlatıp önümüzdeki yıl yarışmamıza kaldığı yerden en güzel şekilde devam etmeyi temenni ederiz. Saygı ve sevgilerimizle… KAMADER YÖNETİM KURULU

KOCAELİ HABERİ Kısa adı KAMADER (Kocaeli Sportif  Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği) 13 yıldır aralıksız sürdürülen 14. Sazan Balığı Tutma Yarışması “CARP WARS - SAPANCA LA KE 2020”  organizasyonuna Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl ara verme kararı aldı.

 

13 YILDIR ARALIKSIZ SÜZDÜRÜYORUZ

Sonuç olarak çeşitli illerden ve ülkelerden onlarca takım, yüzlerce yarışmacı ve ziyaretçiye ev sahipliği yapacak, kura çekilişi ve ödül töreninde yüzlerce kişiyi bir araya getirecek olan 14. Sazan Balığı Tutma Yarışmamız “CARP WARS - SAPANCA LAKE 2020” organizasyonumuzu; Covid-19 salgının yayılmasında ve bulaşmasında, başta yarışmacı takımlarımızın sağlığı olmak üzere ilçe protokolümüzün, üyelerimizin, yönetim kurulumuzun, hakem ve görevlilerimizin, Eşme halkının ve ilçe halkımızın hem kendilerinin hem ailelerinin sağlığını düşünerek 13 yıldır aralıksız sürdürülen yarışmamıza bu yıl ara verme kararı aldık.

Konu ile ilgili başta ön kayıt yaptıran 25 takımdaki yarışmacılarımızdan ve bize destek olan özel sektör ve kamu kurumlarımızdan ve üyelerimizden anlayış ve sağduyu bekler, inşallah bu salgını atlatıp önümüzdeki yıl yarışmamıza kaldığı yerden en güzel şekilde devam etmeyi temenni ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle…

KAMADER YÖNETİM KURULU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.