KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR'A KORONAVİRÜS ŞOKU

27.09.2020 - 03:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR'A KORONAVİRÜS ŞOKU

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Sami Çakır'ın ailesinde yapılan testte eşi ve büyük kızında koronavirüs çıktı. Kocaeli Kartepe'de ailesi ve çocukları ile birlikte ikamet eden Sami Çakır'ın eşi ve büyük kızının yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Çakır ailesinin 14 gün boyunca evlerinde izole olacağı, Sami Çakır'ın koronavirüs test sonucunun ise negatif çıktığı öğrenildi.. Kocaeli Haberi olarak acil şifalar diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Sami Çakır'ın ailesinde yapılan testte eşi ve büyük kızında koronavirüs çıktı.

Kocaeli Kartepe'de ailesi ve çocukları ile birlikte ikamet eden Sami Çakır'ın eşi ve büyük kızının yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Çakır ailesinin 14 gün boyunca evlerinde izole olacağı, Sami Çakır'ın koronavirüs test sonucunun ise negatif çıktığı öğrenildi..

Kocaeli Haberi olarak acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.