KOCAELİ'NİN DOĞAL VEKİLİ

Siyaset 27.09.2020 - 03:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'NİN DOĞAL VEKİLİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu dün seçim bölgesi Gölcük’ün Değirmendere mahallesinde kurulu semt pazarına gitti.. Ak Parti Gölcük ilçe teşkilatının Pazar girişine kurduğu Üye standındaki partili gençlere üye çalışmalarında başarılar dileyen Katırcıoğlu daha sonra  Degirmendere Cumartesi Pazarı esnaflarını tek tek dolaşarak onlarla sohbet etti.. Milletvekili Katırcıoğlu’nun bir pazarcının tezgahındaki doğal koşullarda yetişmiş organik domatesin tadına bakması ve esnafın kuru cevizlerini de müşterilere pazarlamaya çalışması dikkatlerden kaçmazken görenlere "doğal vekil" dedirtti..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu dün seçim bölgesi Gölcük’ün Değirmendere mahallesinde kurulu semt pazarına gitti..

Ak Parti Gölcük ilçe teşkilatının Pazar girişine kurduğu Üye standındaki partili gençlere üye çalışmalarında başarılar dileyen Katırcıoğlu daha sonra  Degirmendere Cumartesi Pazarı esnaflarını tek tek dolaşarak onlarla sohbet etti..

Milletvekili Katırcıoğlu’nun bir pazarcının tezgahındaki doğal koşullarda yetişmiş organik domatesin tadına bakması ve esnafın kuru cevizlerini de müşterilere pazarlamaya çalışması dikkatlerden kaçmazken görenlere "doğal vekil" dedirtti..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.