SAMİ ÇAKIR GEBZE BÖLGESİNDE

Siyaset 24.09.2020 - 13:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SAMİ ÇAKIR GEBZE BÖLGESİNDE

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli milletvekili Sami çakır bugün geldiği Gebze bölgesinde ilk olarak Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına seçilen Recep Kaya ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başkan Kaya ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.. Sami Çakır daha sonra Çayırova'ya geçerek, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı seçilen Servet Günay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli milletvekili Sami çakır bugün geldiği Gebze bölgesinde ilk olarak Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına seçilen Recep Kaya ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başkan Kaya ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi..Resim

Sami Çakır daha sonra Çayırova'ya geçerek, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı seçilen Servet Günay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.