GİTTİLER; HANGİSİ GEBZE'YE İLÇE BAŞKAN ADAYI DÖNECEK?

Siyaset 15.09.2020 - 05:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GİTTİLER; HANGİSİ GEBZE'YE İLÇE BAŞKAN ADAYI DÖNECEK?

KOCAELİ HABERİ AK Part Gebze İlçe Teşkilatının 20 Eylük 2020 tarihinde yapılacak kongresinde ilçe Başkan adaylığı için önceki gün yapılan parti içi temayül yoklamasının ardından dün 4 isim ilçe başkan adaylığı için Ankara Genel Merkeze Mülakata çağrıldı..  İşte Ankara'ya giden isimler; Recep Kaya (Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi) Hasan Özdemir (Gebze Belediye Meclis üyesi) Yalçın Coştur (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı) Selim Malkoç (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı)  HANGİSİ GEBZE'YE İLÇE BAŞKAN ADAYI DÖNECEK? İlk olarak Kocaelihaberi.com'un yayınladığı habere göre mülakat yapılmak için belirlenen Gebzeli 4 aday Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte bu sabah Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.. Ve şimdi Kocaeli siyaset kamuoyu bu 4 isimden hangisinin Gebze'ye ilçe başkan adayı olarak döneceğine çevriliyken, siyaset kulisleri ise Hasan Özdemir'in Gebze Belediye Meclis üyesi oluşu ve Selim Malkoç'un da henüz çok genç olmasından dolayı tecrübeli iki isim olan Recep Kaya ile Yalçın Coştur'a daha fazla şans tanıdı..

KOCAELİ HABERİ AK Part Gebze İlçe Teşkilatının 20 Eylük 2020 tarihinde yapılacak kongresinde ilçe Başkan adaylığı için önceki gün yapılan parti içi temayül yoklamasının ardından dün 4 isim ilçe başkan adaylığı için Ankara Genel Merkeze Mülakata çağrıldı.. 

İşte Ankara'ya giden isimler;
Recep Kaya (Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi)
Hasan Özdemir (Gebze Belediye Meclis üyesi)
Yalçın Coştur (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı)
Selim Malkoç (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı) 


HANGİSİ GEBZE'YE İLÇE BAŞKAN ADAYI DÖNECEK?
İlk olarak Kocaelihaberi.com'un yayınladığı habere göre mülakat yapılmak için belirlenen Gebzeli 4 aday Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte bu sabah Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı..

Ve şimdi Kocaeli siyaset kamuoyu bu 4 isimden hangisinin Gebze'ye ilçe başkan adayı olarak döneceğine çevriliyken, siyaset kulisleri ise Hasan Özdemir'in Gebze Belediye Meclis üyesi oluşu ve Selim Malkoç'un da henüz çok genç olmasından dolayı tecrübeli iki isim olan Recep Kaya ile Yalçın Coştur'a daha fazla şans tanıdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.