ÇAĞLAR'IN TV'Sİ ERDOĞAN'A MI İMAMOĞLUNA MI YAKIN OLACAK?

11.09.2020 - 05:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAĞLAR'IN TV'Sİ ERDOĞAN'A MI İMAMOĞLUNA MI YAKIN OLACAK?

Cavit Çağlar'dan Olay TV açıklaması: İmamoğlu ile ne alakası var, yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım İstanbul merkezli olarak yayın hayatına başlamaya hazırlanan Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar iddialara yanıt verdi. Çağlar, "İmamoğlu ile ne alakası var, yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım" dedi. Olay TV’nin İstanbul merkezli olarak yeniden yayın hayatına başlayacağını duyurması üzerine açıklamalar art arda geliyor. Olay TV’nin sahibi Cavit Çağlar, İsmet Berkan’a yaptığı açıklamada kanalı sattığını söylemiş daha sonra ise kendi söylemini yalanlayarak “Kanalı satmadım, hâlâ benim” demişti. Kanalın başına İBB’deki görevinden istifa eden Süleyman Sarılar’ın getirilmesi ve merkezinin Bursa’dan İstanbul’a taşınacağının açıklanması üzerine Olay TV’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın olacağı da iddia edilmişti. "Kanal yüzde 100 benim" Cavit Çağlar, gazeteci Candaş Tolga Işık’a açıklamalarda bulundu. Gelen iş taleplerini karşılayamadığı için kanalın kendisinin olmadığını söylediğini belirten Çağlar, “Ticaret gazetesine bakın, kanal yüzde 100 benim” ifadelerini kullandı. "Yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım" Olay TV’nin Ekrem İmamoğlu’na yakın olacağı iddialarını reddeden Çağlar, “Ekrem Imamoğlu ile filan ne alakası var? Kanalın muhalif olacağını nereden biliyorlarmış? Yakınsam Tayyip Erdoğan’a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim” diye konuştu. Çağlar sözlerine şöyle devam etti: Gelen arkadaşlar kendi siyasi görüşlerini değil objektif olarak haberciliklerini ekrana taşıtacak. Yandaşlığa da muhalifliğe de ihtiyacım yok. Devletle hiçbir ticaretim yok. TMSF'ye varolan borcumun 2 katını ödedim. Medyada yeni değilim 30 senedir bu işi yapıyorum. Olay gazetesi bugün tüm gazetelerden çok satıyor. Televizyonu NTV'nin ilk zamanları gibi olacak. Bu kanal ticari olarak da zarar etmeyecek.

Cavit Çağlar'dan Olay TV açıklaması: İmamoğlu ile ne alakası var, yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım

İstanbul merkezli olarak yayın hayatına başlamaya hazırlanan Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar iddialara yanıt verdi. Çağlar, "İmamoğlu ile ne alakası var, yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım" dedi.

Olay TV’nin İstanbul merkezli olarak yeniden yayın hayatına başlayacağını duyurması üzerine açıklamalar art arda geliyor.

Olay TV’nin sahibi Cavit Çağlar, İsmet Berkan’a yaptığı açıklamada kanalı sattığını söylemiş daha sonra ise kendi söylemini yalanlayarak “Kanalı satmadım, hâlâ benim” demişti.

Kanalın başına İBB’deki görevinden istifa eden Süleyman Sarılar’ın getirilmesi ve merkezinin Bursa’dan İstanbul’a taşınacağının açıklanması üzerine Olay TV’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın olacağı da iddia edilmişti.

"Kanal yüzde 100 benim"

Cavit Çağlar, gazeteci Candaş Tolga Işık’a açıklamalarda bulundu. Gelen iş taleplerini karşılayamadığı için kanalın kendisinin olmadığını söylediğini belirten Çağlar, “Ticaret gazetesine bakın, kanal yüzde 100 benim” ifadelerini kullandı.

"Yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım"

Olay TV’nin Ekrem İmamoğlu’na yakın olacağı iddialarını reddeden Çağlar, “Ekrem Imamoğlu ile filan ne alakası var? Kanalın muhalif olacağını nereden biliyorlarmış? Yakınsam Tayyip Erdoğan’a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim” diye konuştu.

Çağlar sözlerine şöyle devam etti:
Gelen arkadaşlar kendi siyasi görüşlerini değil objektif olarak haberciliklerini ekrana taşıtacak. Yandaşlığa da muhalifliğe de ihtiyacım yok. Devletle hiçbir ticaretim yok. TMSF'ye varolan borcumun 2 katını ödedim. Medyada yeni değilim 30 senedir bu işi yapıyorum. Olay gazetesi bugün tüm gazetelerden çok satıyor. Televizyonu NTV'nin ilk zamanları gibi olacak. Bu kanal ticari olarak da zarar etmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.