AK PARTİ 2005 GEBZE GENÇLİĞİ ŞÖHRETLER TOPLULUĞU

Siyaset 13.08.2020 - 17:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ 2005 GEBZE GENÇLİĞİ ŞÖHRETLER TOPLULUĞU

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolunun 2002'de kurucu başkanlığını Aydın Kocaman yaptı. Kocaman'ın ardından göreve gelen Ali Yılmaz ise 2005 yılında gerçekleştirilen Gebze'nin ilk Gençlik kolları kongresinde yönetimi Zafer Kılıç'a bıraktı.. Daha sonra Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına kadar yükselen Zafer Kılıç'ın o kongredeki yönetim kurulu listesine baktığımızda daha sonra Ak Parti Gebze Bölgesinde şöhret olacak olan isimleri görüyoruz.. İşte o isimler; Ali Osman Gür: Çayırova İlçe Başkanı oldu.. Kerim Büyükgöz: Gebze Belediye Meclis üyesi oldu Cengiz Gürkan: Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü oldu.. Burak Sarı: Gebze Belediye Meclis üyesi oldu Ve Özgür Karahan, İlker Yılmaz, Emre Yeşilyurt, Kemal Külte ve Hüseyin şarkıcı'da partinin çeşitli kademelerinde görevler alan tanınmış isimler oldular..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolunun 2002'de kurucu başkanlığını Aydın Kocaman yaptı. Kocaman'ın ardından göreve gelen Ali Yılmaz ise 2005 yılında gerçekleştirilen Gebze'nin ilk Gençlik kolları kongresinde yönetimi Zafer Kılıç'a bıraktı..

Daha sonra Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığına kadar yükselen Zafer Kılıç'ın o kongredeki yönetim kurulu listesine baktığımızda daha sonra Ak Parti Gebze Bölgesinde şöhret olacak olan isimleri görüyoruz..

İşte o isimler;
Ali Osman Gür: Çayırova İlçe Başkanı oldu..
Kerim Büyükgöz: Gebze Belediye Meclis üyesi oldu
Cengiz Gürkan: Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü oldu..
Burak Sarı: Gebze Belediye Meclis üyesi oldu
Ve Özgür Karahan, İlker Yılmaz, Emre Yeşilyurt, Kemal Külte ve Hüseyin şarkıcı'da partinin çeşitli kademelerinde görevler alan tanınmış isimler oldular..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.