BAŞKAN ÇİFTÇİ YENİDEN BAŞLATTI

08.08.2020 - 10:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ YENİDEN BAŞLATTI

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ara verilen sağlıklı yaşam  yürüyüşlerini yeniden başlattı.. Başkan Çiftçi'nin bu sabah saat 07:00'de start verdiği sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliğine katılım yoğun olurken, yürüyüş sonrasında katılımcılara kahvaltı ikramında bulunuldu..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ara verilen sağlıklı yaşam  yürüyüşlerini yeniden başlattı..

Başkan Çiftçi'nin bu sabah saat 07:00'de start verdiği sağlıklı yaşam için yürüyüş etkinliğine katılım yoğun olurken, yürüyüş sonrasında katılımcılara kahvaltı ikramında bulunuldu..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, İbrahim Şahin dahil, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve doğa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.