İNCE YOLA ÇIKTI GÖZLER FATMA KAPLAN’DA

Siyaset 06.08.2020 - 09:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İNCE YOLA ÇIKTI GÖZLER FATMA KAPLAN’DA

KH/CENGİZYUCAK CHP eski milletcvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CHP'den ayrı bir parti kurmak için yola çıktı.. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili adayı Muharrem İnce'nin partsine CHP'den kimlerin katılacağı veya destek vereceği merak edilirken gözler CHP eski milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e çevrildi. Zira Muharrem İnce ile Fatma Kaplan arasında gerek TBMM'de milletvekili oldukları dönemde ve gerekse de 31 Mart yerel seçimlerinde destekleşmenin hep var olduğu biliniyor..  Muharrem İnce 31 Mart yerel seçimlerinde İzmitli sosyal demokratlara selam yollayan bir video yayınlayarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e destek vermişt; İşte o videolu mesajlar...

KH/CENGİZYUCAK CHP eski milletcvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CHP'den ayrı bir parti kurmak için yola çıktı..

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili adayı Muharrem İnce'nin partsine CHP'den kimlerin katılacağı veya destek vereceği merak edilirken gözler CHP eski milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e çevrildi. Zira Muharrem İnce ile Fatma Kaplan arasında gerek TBMM'de milletvekili oldukları dönemde ve gerekse de 31 Mart yerel seçimlerinde destekleşmenin hep var olduğu biliniyor.. 

Muharrem İnce 31 Mart yerel seçimlerinde İzmitli sosyal demokratlara selam yollayan bir video yayınlayarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e destek vermişt;
İşte o videolu mesajlar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.