GEBZELİ VALİ BAKAN SOYLU'YA GİTTİ

23.07.2020 - 07:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ VALİ BAKAN SOYLU'YA GİTTİ

KH(CENGİZYUCAK Gebze'de doğup büyüyüp eğitimi hayataını sürdürdüğü ve ailesi halen Gebze'de ikamet ettiği için "Gebzeli Vali" olarak da anılan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek dün İçişleri Bakanı Süleymen Soylu'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.. Uzun bir dönem İçişleri Bakanlığında Personel Genel Müdürü olarak Bakan Soylu'nun en yakınında çalıştıktan sonra geçtiğimiz ay yayınlana Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atnan Gökmen Çiçek bu ziyareti için "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu ziyaret ederek şehrimizin asayiş ve güvenlik açısından genel durumunu ve yapılabilecek çalışmaları istişare ettiler" bilgisi paylaşıldı..

KH(CENGİZYUCAK Gebze'de doğup büyüyüp eğitimi hayataını sürdürdüğü ve ailesi halen Gebze'de ikamet ettiği için "Gebzeli Vali" olarak da anılan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek dün İçişleri Bakanı Süleymen Soylu'ya bir ziyaret gerçekleştirdi..

Uzun bir dönem İçişleri Bakanlığında Personel Genel Müdürü olarak Bakan Soylu'nun en yakınında çalıştıktan sonra geçtiğimiz ay yayınlana Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atnan Gökmen Çiçek bu ziyareti için "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu ziyaret ederek şehrimizin asayiş ve güvenlik açısından genel durumunu ve yapılabilecek çalışmaları istişare ettiler" bilgisi paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.