BÜNYAMİN ÇİFTÇİ O SÖYLENTİYE BÖYLE CEVAP VERDİ

23.07.2020 - 06:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ O SÖYLENTİYE BÖYLE CEVAP VERDİ

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi geçtiğimiz akşam Ak Partili Meclis üyeleri ile bir araya gelerek Çayırıva üzerine bir istişarede bulundu.. Çayırova siyaset kulislerinde konuşulan "Bünyamin Çiftçi, Çayırova'yı yönetirken kendi partili Belediye Meclis üyelerinden dahi görüş almıyor" şeklindeki söylentilere karşın Başkan Çiftçi geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği özel bir toplantıda Ak Partili Meclis üyeleri ile bir araya gelerek Çayırıva üzerine bir istişarede bulundu.. Edindiğimiz bilgiye göre bu toplantı hem Başkan Çiftçi hem de Ak Partili Çayırova Belediye Meclis üyeleri açısından oldukça verimli geçerken, Çayırova'nın acil çözüm bekleyen sorunlarının tesbitinin yanısıra ilçede yapılacak hizmetler konusunda da güzel öneriler ortaya çıkmış..  

KH/CENGİZYUCAK Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi geçtiğimiz akşam Ak Partili Meclis üyeleri ile bir araya gelerek Çayırıva üzerine bir istişarede bulundu..

Çayırova siyaset kulislerinde konuşulan "Bünyamin Çiftçi, Çayırova'yı yönetirken kendi partili Belediye Meclis üyelerinden dahi görüş almıyor" şeklindeki söylentilere karşın Başkan Çiftçi geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği özel bir toplantıda Ak Partili Meclis üyeleri ile bir araya gelerek Çayırıva üzerine bir istişarede bulundu..

Edindiğimiz bilgiye göre bu toplantı hem Başkan Çiftçi hem de Ak Partili Çayırova Belediye Meclis üyeleri açısından oldukça verimli geçerken, Çayırova'nın acil çözüm bekleyen sorunlarının tesbitinin yanısıra ilçede yapılacak hizmetler konusunda da güzel öneriler ortaya çıkmış..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.