Lütfü Türkkan'dan sonra sıra CHP’li Hürriyet’te mi?

Siyaset 22.07.2020 - 18:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Lütfü Türkkan'dan sonra sıra CHP’li Hürriyet’te mi?

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz ay açıkladığı İYİ Parti Kocaeli milletvekili Ltfü Türkkan'ın çifliği ve fabrikası dosyalarıyla ülke gündemini belirleyen Kocaeli Ak parti milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun bu kez başka dosyaları açıklayacağı iddia ediliyor.. Daha önce TBMM’de yaptığı açıklama ile ülke gündemini belirleyen, Ak parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,bu kez sosyal medya hesabı üzerinden dosyaları tutarken paylaştığı fotoğrafa "Kocaeli'yi seviyorum , Ayinesi İştir Kişinin",notu düştü.   Katırcıoğlu’nun,"İzmit dosya klasörü" üzerine elini götürerek fotoğraf çektirmesi, "Acaba İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında dosya mı açıklayacak" sorusunu da akla getirdi.

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz ay açıkladığı İYİ Parti Kocaeli milletvekili Ltfü Türkkan'ın çifliği ve fabrikası dosyalarıyla ülke gündemini belirleyen Kocaeli Ak parti milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun bu kez başka dosyaları açıklayacağı iddia ediliyor..

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiDaha önce TBMM’de yaptığı açıklama ile ülke gündemini belirleyen, Ak parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,bu kez sosyal medya hesabı üzerinden dosyaları tutarken paylaştığı fotoğrafa "Kocaeli'yi seviyorum , Ayinesi İştir Kişinin",notu düştü.

 

Katırcıoğlu’nun,"İzmit dosya klasörü" üzerine elini götürerek fotoğraf çektirmesi, "Acaba İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında dosya mı açıklayacak" sorusunu da akla getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.