ADNAN KÖŞKER AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI OLUR MU?

22.07.2020 - 17:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ADNAN KÖŞKER AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI OLUR MU?

KH(CENGİZYUCAK Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'e özel işyerinde Ak Partililerin ziyaretleri devam ediyor.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut bugün Adnan Köşker'i işyerinde ziyaret ettiler. Adnan Köşker bu ziyareti sosyal medyadan "Bir vefa, Bir selâm, Bir de güzel dostluklardır bize kalan bu dünyada. Kıymetli Yol ve Dava Arkadaşlarım Kocaeli İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş ve beraberinde Dilovası İlçe Başkanımız Sn.Osman Akbuluta işyerimize gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı iletiyorum" sözleri ile duyurdu.. Ak Partililerin, aynı zamanda 2001 yılında Ak Parti Gebze ilçe kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olan Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'e bu ziyaretleri ise siyasi kulislerde "görünen o ki Ak Parti ile  Adnan Köşker arasında siyasi bağ kesintisiz devam ediyor. Acaba Afnan Köşker 13 Ekim 2020 tarihinde yapılacak Gebze İlçe kongresinde Gebze İlçe Başkanı adayı olarak mı gösterilir yoksa ilk genel seçimde milletvekili adayı mı olur" sorusunu da beraberinde getirdi..

KH(CENGİZYUCAK Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'e özel işyerinde Ak Partililerin ziyaretleri devam ediyor..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut bugün Adnan Köşker'i işyerinde ziyaret ettiler. Adnan Köşker bu ziyareti sosyal medyadan "Bir vefa, Bir selâm, Bir de güzel dostluklardır bize kalan bu dünyada. Kıymetli Yol ve Dava Arkadaşlarım Kocaeli İl Başkanımız Sn.Mehmet Ellibeş ve beraberinde Dilovası İlçe Başkanımız Sn.Osman Akbuluta işyerimize gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı iletiyorum" sözleri ile duyurdu..

Ak Partililerin, aynı zamanda 2001 yılında Ak Parti Gebze ilçe kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olan Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'e bu ziyaretleri ise siyasi kulislerde "görünen o ki Ak Parti ile  Adnan Köşker arasında siyasi bağ kesintisiz devam ediyor. Acaba Afnan Köşker 13 Ekim 2020 tarihinde yapılacak Gebze İlçe kongresinde Gebze İlçe Başkanı adayı olarak mı gösterilir yoksa ilk genel seçimde milletvekili adayı mı olur" sorusunu da beraberinde getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.