ÇILDIR PTT'SİNDEN GÜLDÜREN UNUTKANLIK

27.06.2020 - 14:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇILDIR PTT'SİNDEN GÜLDÜREN UNUTKANLIK

KH/CENGİZYUCAK Kışın en uzun sürdüğü ilçelerinden birisi olan ve yılın 7 ayını kar yağışı altında geçiren Ardahan Çıldır'de çatılar buz tutar ve aşağı doğru sarkan buz saçakları oluşur.. Çıldır PTT'si de çatısındaki buz saçakları yere düştüğü zaman insanların kafasına düşmesin diye hemen kapısının yanına "DİKKAT BUZ DÜŞEBİLİR" notu yazılı büyük ebatlı bir tabela astırmış.. Lakin Temmuz sıcağına ramak kalmasına rağmen o "Dikkat Buz" tabelasını halen oradan indrmemiş.. Bugün İstanbul'dan memleketi Çıldır'a giden tv programcısı Nurettin Yolcu bu garip durum karşısında çok gülmüş ve o kareyi sosyal medyadan "PTT Çıldır şubesi Haziran ayı sonu dikkat buz düşebilir :))" sözleri ile paylaşmış.. Atil Yilmaz isimli takipçisi ise bu paylaşımın altına "Her an kış geri gelebilir diye kaldırmamışlardır " şeklinde espriyi patlatmış..

KH/CENGİZYUCAK Kışın en uzun sürdüğü ilçelerinden birisi olan ve yılın 7 ayını kar yağışı altında geçiren Ardahan Çıldır'de çatılar buz tutar ve aşağı doğru sarkan buz saçakları oluşur..

Çıldır PTT'si de çatısındaki buz saçakları yere düştüğü zaman insanların kafasına düşmesin diye hemen kapısının yanına "DİKKAT BUZ DÜŞEBİLİR" notu yazılı büyük ebatlı bir tabela astırmış..

Lakin Temmuz sıcağına ramak kalmasına rağmen o "Dikkat Buz" tabelasını halen oradan indrmemiş..

Bugün İstanbul'dan memleketi Çıldır'a giden tv programcısı Nurettin Yolcu bu garip durum karşısında çok gülmüş ve o kareyi sosyal medyadan "PTT Çıldır şubesi Haziran ayı sonu dikkat buz düşebilir :))" sözleri ile paylaşmış..
Atil Yilmaz isimli takipçisi ise bu paylaşımın altına "Her an kış geri gelebilir diye kaldırmamışlardır " şeklinde espriyi patlatmış..
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.