KOCAELİ'DE 3'Ü BELEDİYE BAŞKANI 26 ESKİ İLÇE BAŞKANI TOPLANDI

Siyaset 11.06.2020 - 21:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE 3'Ü BELEDİYE BAŞKANI 26 ESKİ İLÇE BAŞKANI TOPLANDI

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli geçmiş dönem ilçe başkanları bu akşam yine bir araya gelerek hem özlem giderdiler hem de syasi istişarelerde bulundular.. Ak Parti Gölcük eski ilçe başkanı Sedat Yücel'in organizasyonu ve İzmit eski ilçe başkanı Hüseyin Yusuf'un ev sahipliğinde Kartepede gerçekleştirilen eski ilçe başkanları buluşmasına aynı zamanda eski ilçe başkanları olan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova ilçe başkanı Bünyamin Çiftçi'nin aralarında olduğu 26 eski ilçe başkanı katılım sağladı.. Toplantıda Gebze eski ilçe başkanları Metin Gökçe, Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı ve Yılmaz Bayram, Darıca eski ilçe başkanı Orhan Pala, Dilovası eski ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Çayırova eski ilçe başkanları Zafer Kılıç ve Ali Osman Gür'de hazır bulundu.. Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ise Balıkesir'de bulunduğu için bu özel buluşmaya katılamadı..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli geçmiş dönem ilçe başkanları bu akşam yine bir araya gelerek hem özlem giderdiler hem de syasi istişarelerde bulundular..

Ak Parti Gölcük eski ilçe başkanı Sedat Yücel'in organizasyonu ve İzmit eski ilçe başkanı Hüseyin Yusuf'un ev sahipliğinde Kartepede gerçekleştirilen eski ilçe başkanları buluşmasına aynı zamanda eski ilçe başkanları olan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova ilçe başkanı Bünyamin Çiftçi'nin aralarında olduğu 26 eski ilçe başkanı katılım sağladı..

Toplantıda Gebze eski ilçe başkanları Metin Gökçe, Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı ve Yılmaz Bayram, Darıca eski ilçe başkanı Orhan Pala, Dilovası eski ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Çayırova eski ilçe başkanları Zafer Kılıç ve Ali Osman Gür'de hazır bulundu..

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ise Balıkesir'de bulunduğu için bu özel buluşmaya katılamadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.