DARICA'DA Kİ O YANGIN MAĞDURLARI BAŞKAN BIYIK'A ÇIKTI

Dünya 07.02.2020 - 12:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DA Kİ O YANGIN MAĞDURLARI BAŞKAN BIYIK'A ÇIKTI

KH/CENGİZYÜCAK Darıca İstasyon mahallesinde geçtiğimiz ay çıkan yangından iş yerlerinin yanması ve AVM'nin geçici olarak alıverişe kapatılması  nedeniyle mağdur olan Darıca Park AVM esnafı bugün topluca Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret ederek mağduriyetlerini anlattılar.. Başkan Bıyık bu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "değerli vatandaşlarımızı makamımızda ağırladık. Yaraların sarılması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk." dedi..

KH/CENGİZYÜCAK Darıca İstasyon mahallesinde geçtiğimiz ay çıkan yangından iş yerlerinin yanması ve AVM'nin geçici olarak alıverişe kapatılması  nedeniyle mağdur olan Darıca Park AVM esnafı bugün topluca Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret ederek mağduriyetlerini anlattılar..

Başkan Bıyık bu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "değerli vatandaşlarımızı makamımızda ağırladık. Yaraların sarılması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.