Kocaeli'de seferler 4 dakikaya iniyor

01.02.2020 - 14:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaeli'de seferler 4 dakikaya iniyor

UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 5 dakikada bir olan seferlerini 4 dakikada bir gerçekleştireceğini duyurdu.                                   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 4 dakikada bir geçeceğini duyurdu. 3 Şubat Pazartesi itibarıyla başlayacak seferler vatandaşların istasyonda daha az beklemesini sağlayacak. Yoğun saatlerde geçecek olan tramvaylar, vatandaşlara daha fazla hizmet sağlayacak.   SEFER SAYISI 304’E ÇIKIYOR Akçaray, 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren her gün daha fazla yol almayı başardı. Otogar – Plajyolu istasyonları arasında 20 kilometrelik mesafede her gün 290 sefer yapan Akçaray, yeni yapılan düzenleme ile birlikte 3 Şubat Pazartesi itibarıyla toplamda 304 sefer yapacak. Bu seferler sayesinde vatandaşlara verilen hizmet kalitesi en üst noktaya taşınmış olacak. 4 dakikada bir geçecek tramvaylar, vatandaşları gitmek istedikleri yere hızlı, güvenli ve konforlu ulaştıracak.

UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 5 dakikada bir olan seferlerini 4 dakikada bir gerçekleştireceğini duyurdu.    

                             

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Akçaray’ın pik saatlerde 4 dakikada bir geçeceğini duyurdu. 3 Şubat Pazartesi itibarıyla başlayacak seferler vatandaşların istasyonda daha az beklemesini sağlayacak. Yoğun saatlerde geçecek olan tramvaylar, vatandaşlara daha fazla hizmet sağlayacak.

 

SEFER SAYISI 304’E ÇIKIYOR

Akçaray, 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren her gün daha fazla yol almayı başardı. Otogar – Plajyolu istasyonları arasında 20 kilometrelik mesafede her gün 290 sefer yapan Akçaray, yeni yapılan düzenleme ile birlikte 3 Şubat Pazartesi itibarıyla toplamda 304 sefer yapacak. Bu seferler sayesinde vatandaşlara verilen hizmet kalitesi en üst noktaya taşınmış olacak. 4 dakikada bir geçecek tramvaylar, vatandaşları gitmek istedikleri yere hızlı, güvenli ve konforlu ulaştıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.