GEBZE'DE YILIN TURNUVASININ STARTI BÜYÜKGÖZ'DEN

08.09.2019 - 20:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE YILIN TURNUVASININ STARTI BÜYÜKGÖZ'DEN

Gebze'nin Mollafenari mahallesinde "eski köyler arası futbol turnuvası" kapsamında 50 yaş üstü köylüler karması maçları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün bizzat katılımı ve başlama vuruşu ile start aldı.. Turnuvaya katılan 50 yaş üstü futbolcuları tek tek tebrik ederek başarılar dileyen Başkan Büyükgöz hem oyuncular hem de seyeredenler açısından oldukşa keyifli geçen maçları sonuna kadar takip etti..

Gebze'nin Mollafenari mahallesinde "eski köyler arası futbol turnuvası" kapsamında 50 yaş üstü köylüler karması maçları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün bizzat katılımı ve başlama vuruşu ile start aldı..
Turnuvaya katılan 50 yaş üstü futbolcuları tek tek tebrik ederek başarılar dileyen Başkan Büyükgöz hem oyuncular hem de seyeredenler açısından oldukşa keyifli geçen maçları sonuna kadar takip etti..Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.