İmamoğlu’nun Erdoğan'dan randevu talebine yanıt geldi

Siyaset 28.08.2019 - 05:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İmamoğlu’nun Erdoğan'dan randevu talebine yanıt geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talep ettiği randevu için bir buçuk ay olmasına rağmen hala yanıt alamadığını söylemişti.. Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre; İmamoğlu’nun görüşme talebini değerlendiren AK Parti’den yetkili bir isim, “Sayın Cumhurbaşkanı, Kadir Topbaş ile de tek başına pek görüşmezdi. Belediye başkanları ile birlikte toplu görüşürlerdi. Cumhurbaşkanı yardımcısıyla görüşebilir ya da toplu olarak görüşme olur” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talep ettiği randevu için bir buçuk ay olmasına rağmen hala yanıt alamadığını söylemişti..

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre; İmamoğlu’nun görüşme talebini değerlendiren AK Parti’den yetkili bir isim, “Sayın Cumhurbaşkanı, Kadir Topbaş ile de tek başına pek görüşmezdi. Belediye başkanları ile birlikte toplu görüşürlerdi. Cumhurbaşkanı yardımcısıyla görüşebilir ya da toplu olarak görüşme olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.