AK PARTİ GEBZE İÇİN SIRADA KİM VAR?

Siyaset 28.08.2019 - 05:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE İÇİN SIRADA KİM VAR?

KH/CENGİZYÜCAK AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MKYK toplantısı kapsamında açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin merakla beklenen kongre sürecine ilişkin de net bir açıklama yapan Ömer Çelik, “7’nci olağan kongre sürecimiz başlıyor. Kongre sürecimizin 7 Ekim 2019 tarihi itibarı ile başlaması kararını aldık. Partimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.. Ömer çelik'in il ve ilçe kongreleri için kesin tarih vermesinden sonra öncelikle ilçelerde bir hareketlilik gözlendi. Başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze ile yakından ilgilenen Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker ve Cemil Yaman ile eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Cemalletin Kaflı ve de Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'in, Ak Parti Gebze ilçe kongresi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve kendilerine yakın partililer ile temasta oldukları kulislerde dillendiriliyor.. Ak Parti Gebze'nin mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar ile yola devam edilmesi ihtimalinin yüksek olduğu konuşulurken, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Recep Kaya'nın da bu göreve getirilmesi ihtimalinin bulunduğu dile getiriliyor.. Evet 2001 yılında kurulan Ak Parti, Gebze'de bugüne kadar Metin Gökçe, Mehmet Ali Okur, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba ve rahmetli Ekrem Özenir ile birlikte 6 ilçe başkanı eskitti ve 7.inci ilçe başkanı olan İrfan Ayar'ın 2020'ye ilçe başkanı olarak girip giremeyeceği ve giremezse Ak Parti Gebze'nin 8. İlçe Başkanının kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.. 

KH/CENGİZYÜCAK AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MKYK toplantısı kapsamında açıklamalarda bulundu.
AK Parti’nin merakla beklenen kongre sürecine ilişkin de net bir açıklama yapan Ömer Çelik, “7’nci olağan kongre sürecimiz başlıyor. Kongre sürecimizin 7 Ekim 2019 tarihi itibarı ile başlaması kararını aldık. Partimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi..
Ömer çelik'in il ve ilçe kongreleri için kesin tarih vermesinden sonra öncelikle ilçelerde bir hareketlilik gözlendi. Başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze ile yakından ilgilenen Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker ve Cemil Yaman ile eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Cemalletin Kaflı ve de Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'in, Ak Parti Gebze ilçe kongresi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve kendilerine yakın partililer ile temasta oldukları kulislerde dillendiriliyor..
Ak Parti Gebze'nin mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar ile yola devam edilmesi ihtimalinin yüksek olduğu konuşulurken, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Recep Kaya'nın da bu göreve getirilmesi ihtimalinin bulunduğu dile getiriliyor..
Evet 2001 yılında kurulan Ak Parti, Gebze'de bugüne kadar Metin Gökçe, Mehmet Ali Okur, Yılmaz Bayram, Cemalettin Kaflı, Hasan Soba ve rahmetli Ekrem Özenir ile birlikte 6 ilçe başkanı eskitti ve 7.inci ilçe başkanı olan İrfan Ayar'ın 2020'ye ilçe başkanı olarak girip giremeyeceği ve giremezse Ak Parti Gebze'nin 8. İlçe Başkanının kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.