Fahrettin Altun meydan okudu; Topunuz gelin topunuz

Siyaset 01.08.2019 - 06:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Fahrettin Altun meydan okudu; Topunuz gelin topunuz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, Türkiye'ye karşı hesap içinde olanlara "topunuz gelin" diye meydan okudu.. İŞTE O PAYLAŞIM; "Bütün terör örgütlerine, onların işbirlikçi ve hamilerine kök söktürmeye devam edeceğiz.  Bağımlılık düzenini ayaklarımızın altına alacağız. Biz başardıkça onlar tetikçilerini devreye sokacaklar. Yılmayacağız. Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız? “Topunuz gelin, topunuz!. Hamdolsun, tam bağımsız bir dış politikamız var. Doğu Akdeniz’de kendi gemilerimizle varlık gösteriyoruz. Savunma sanayinde bir devrim gerçekleştirdik. Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin! Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz..."    Hamdolsun, tam bağımsız bir dış politikamız var. Doğu Akdeniz’de kendi gemilerimizle varlık gösteriyoruz. Savunma sanayinde bir devrim gerçekleştirdik. Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin! Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz... — Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) July 31, 2019

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, Türkiye'ye karşı hesap içinde olanlara "topunuz gelin" diye meydan okudu..
İŞTE O PAYLAŞIM;
"Bütün terör örgütlerine, onların işbirlikçi ve hamilerine kök söktürmeye devam edeceğiz.  Bağımlılık düzenini ayaklarımızın altına alacağız. Biz başardıkça onlar tetikçilerini devreye sokacaklar. Yılmayacağız. Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız? “Topunuz gelin, topunuz!. Hamdolsun, tam bağımsız bir dış politikamız var. Doğu Akdeniz’de kendi gemilerimizle varlık gösteriyoruz. Savunma sanayinde bir devrim gerçekleştirdik. Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin! Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz..." 
 

Hamdolsun, tam bağımsız bir dış politikamız var.
Doğu Akdeniz’de kendi gemilerimizle varlık gösteriyoruz.
Savunma sanayinde bir devrim gerçekleştirdik.
Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz.
Evet, topunuz gelin!
Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz...

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) July 31, 2019
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.