FATİH PORTAKAL TÜNELİN UCUNDA

25.07.2019 - 16:58, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATİH PORTAKAL TÜNELİN UCUNDA

Fatih Portakal "Bunlar yapılırsa tünelin ucunda ışığı görebiliriz" dedi.. Gazeteci Fatih Portakal, Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından bir paylaşımda bulundu. Fatih Portakal, Twitter hesabından şunları yazdı: "Yeni @Merkez_Bankasi yönetimi faiz düşürdü. E! Ekomik veriler umudu karartırken telkine yönelik bir hamle sonucunu göreceğiz. Ne zaman tekrar üretime ağırlık verilir, insanların geliri yükseltilip, vergi yükü hafifletilirse o zaman tünelin ucunda ışığı görebiliriz." İşte o paylaşım:   Yeni @Merkez_Bankasi yönetimi faiz düşürdü. E! Ekomik veriler umudu karartırken telkine yönelik bir hamle sonucunu göreceğiz. Ne zaman tekrar üretime ağırlık verilir, insanların geliri yükseltilip, vergi yükü hafifletilirse o zaman tünelin ucunda ışığı görebiliriz.— fatih portakal (@fatihportakal) July 25, 2019

Fatih Portakal "Bunlar yapılırsa tünelin ucunda ışığı görebiliriz" dedi..
Gazeteci Fatih Portakal, Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından bir paylaşımda bulundu.
Fatih Portakal, Twitter hesabından şunları yazdı:
"Yeni @Merkez_Bankasi yönetimi faiz düşürdü. E! Ekomik veriler umudu karartırken telkine yönelik bir hamle sonucunu göreceğiz. Ne zaman tekrar üretime ağırlık verilir, insanların geliri yükseltilip, vergi yükü hafifletilirse o zaman tünelin ucunda ışığı görebiliriz."
İşte o paylaşım:
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.