Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor: Gündemde hangi konular var?

Güncel 05.05.2024 - 15:38, Güncelleme: 06.05.2024 - 03:52
 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor: Gündemde hangi konular var?

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AK Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Kabine gündeminde yer alan en önemli madde öğretmen atamaları olacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, nugün Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanıyor. Saat 15.00'te başlaması beklenen Kabine toplantısının gündeminde emekliler ve dar gelirliler için atılacak adımlar, bütçe açığının kapatılması, kamuda tasarrufu gibi konular olacak. Öte yandan terörle mücadele, İsrail-Filistin savaşını durdurmak için atılabilecek adımlar, İsrail’le ihracatın kesilmesinin ekonomiye etkileri gibi başlıkların da Kabine’de konuşulması bekleniyor. Kabine toplantısının ardından atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımının Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AK Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Kabine gündeminde yer alan en önemli madde öğretmen atamaları olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, nugün Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanıyor.

Saat 15.00'te başlaması beklenen Kabine toplantısının gündeminde emekliler ve dar gelirliler için atılacak adımlar, bütçe açığının kapatılması, kamuda tasarrufu gibi konular olacak.

Öte yandan terörle mücadele, İsrail-Filistin savaşını durdurmak için atılabilecek adımlar, İsrail’le ihracatın kesilmesinin ekonomiye etkileri gibi başlıkların da Kabine’de konuşulması bekleniyor.

Kabine toplantısının ardından atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımının Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.