SADIK GÜVENÇ VİTES YÜKSELTTİ

Siyaset 22.03.2024 - 01:42, Güncelleme: 22.03.2024 - 01:42
 

SADIK GÜVENÇ VİTES YÜKSELTTİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze Belediye Adayı Sadık Güvenç sahadaki seçim çalışmalarına hız verdi.. Gebze’de seçim yarışı tüm heyecanıyla devam ederken, İYİ Parti Gebze Belediye Adayı Sadık Güvenç'in vites yükselterek sahadaki seçim çalışmalarına hız verdiği dikkatlerden kaçmıyor.. Dün tüm gün boyunca çok sayıda iş yeri ve habe ziyaretleri gerçekleştiren Sadık Güvenç gecenin finalini Gebze Avcılar Derneği üyeleri ile yaptı. Sadık Güvenç dernek üyelerince coşkuyla karşılandığı bu buluşmada, üyelere Gebze ile ilgili projelerini anlattı.. Sadık Güvenç çok mutlu olduğu bu buluşmayı sosyal medyadan "Dostlar Avcılar Derneği’nde dernek üyeleri ve çevre sakinleriyle bir araya geldik. Dernek başkanı, yönetimi, üye arkadaşlarımıza ve çevre sakinlerine ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze Belediye Adayı Sadık Güvenç sahadaki seçim çalışmalarına hız verdi..

Gebze’de seçim yarışı tüm heyecanıyla devam ederken, İYİ Parti Gebze Belediye Adayı Sadık Güvenç'in vites yükselterek sahadaki seçim çalışmalarına hız verdiği dikkatlerden kaçmıyor..

Dün tüm gün boyunca çok sayıda iş yeri ve habe ziyaretleri gerçekleştiren Sadık Güvenç gecenin finalini Gebze Avcılar Derneği üyeleri ile yaptı. Sadık Güvenç dernek üyelerince coşkuyla karşılandığı bu buluşmada, üyelere Gebze ile ilgili projelerini anlattı..

Sadık Güvenç çok mutlu olduğu bu buluşmayı sosyal medyadan "Dostlar Avcılar Derneği’nde dernek üyeleri ve çevre sakinleriyle bir araya geldik. Dernek başkanı, yönetimi, üye arkadaşlarımıza ve çevre sakinlerine ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.