TİPİOĞLU AK PARTİ HEYETİ İLE GEBZE'DE Kİ HEMŞERİLERİNE GİTTİ

Siyaset 10.03.2024 - 21:24, Güncelleme: 10.03.2024 - 21:24
 

TİPİOĞLU AK PARTİ HEYETİ İLE GEBZE'DE Kİ HEMŞERİLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli'nin Karslı milletvekili Veyse Tipioğlu bugün Gebze Belediye başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz ve çok kalabalık bir Ak Partili bir heyet ile Gebze'de ki Kars Ardahan Iğdır Derneğini ziyaret etti.. Veysel Tipioğlu o anlaraı sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte Kars-Ardahan-Iğdır Derneğimizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Tüm hemşehrilerime destekleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli'nin Karslı milletvekili Veyse Tipioğlu bugün Gebze Belediye başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz ve çok kalabalık bir Ak Partili bir heyet ile Gebze'de ki Kars Ardahan Iğdır Derneğini ziyaret etti..

Veysel Tipioğlu o anlaraı sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte Kars-Ardahan-Iğdır Derneğimizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Tüm hemşehrilerime destekleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.