SADIK GÜVENÇ: ''SANDIKTAN BİZ ÇIKACAĞIZ''

Siyaset 08.03.2024 - 08:34, Güncelleme: 08.03.2024 - 08:34
 

SADIK GÜVENÇ: ''SANDIKTAN BİZ ÇIKACAĞIZ''

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde İYİ Parti Gebze belediye başkan adayı olarak gösterilen Sadık Güvenç dün Coşkunlar Yapı’nın açılışına da katılım sağladı. CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile de sohbet etti.. Seçim çalışmaları çerçevesinde Gebze’nin Tatlıkuyu-Beylikbağı ve Sultan Orhan mahallelerini dolaşan Sadık Güvenç’e seçmenin gösterdiği ilgi partilileri memnun ediyor. Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar yoğun bir tempo ile çalışan Sadık Güvenç bitip tükenmeyen temposu  ile parti propagandası yapıyor. SANDIKTAN BİZ ÇIKACAĞIZ Gebze’nin en büyük üç mahallesini meclis üyesi adayları ve partiler ile birlikte dolaşan Sadık Güvenç “ Adaylığımızın ilan edildiği günden itibaren hiç durmadan sahada çalışma yapıyoruz, işin doğrusu bu kadar ilgiyi bizde beklemiyorduk, Gebze’nin her tarafından  vatandaşlarımız ile kucaklaşıyor onların sorunlarını dinliyoruz, Seçmenden aldığımız mesaj Gebze’de büyük bir değişimin gerçekleşeceği noktasında, Allah’ın izni ile 31 mart tarihinde sandıklar açıldığında zaferimizi ilan edeceğiz” diye konuştu.  
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde İYİ Parti Gebze belediye başkan adayı olarak gösterilen Sadık Güvenç dün Coşkunlar Yapı’nın açılışına da katılım sağladı. CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile de sohbet etti..

Seçim çalışmaları çerçevesinde Gebze’nin Tatlıkuyu-Beylikbağı ve Sultan Orhan mahallelerini dolaşan Sadık Güvenç’e seçmenin gösterdiği ilgi partilileri memnun ediyor. Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar yoğun bir tempo ile çalışan Sadık Güvenç bitip tükenmeyen temposu  ile parti propagandası yapıyor.

SANDIKTAN BİZ ÇIKACAĞIZ
Gebze’nin en büyük üç mahallesini meclis üyesi adayları ve partiler ile birlikte dolaşan Sadık Güvenç “ Adaylığımızın ilan edildiği günden itibaren hiç durmadan sahada çalışma yapıyoruz, işin doğrusu bu kadar ilgiyi bizde beklemiyorduk, Gebze’nin her tarafından  vatandaşlarımız ile kucaklaşıyor onların sorunlarını dinliyoruz, Seçmenden aldığımız mesaj Gebze’de büyük bir değişimin gerçekleşeceği noktasında, Allah’ın izni ile 31 mart tarihinde sandıklar açıldığında zaferimizi ilan edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.