BÜNYAMİN ÇİFTÇİ MURAT KURUM'UN ADAYLIĞINA BAKIN AYRICA NİÇİN SEVİNMİŞ? (HABERİMİZDE DÜZELTME YAPILMIŞTIR)

Siyaset 08.01.2024 - 08:28, Güncelleme: 09.01.2024 - 01:01
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ MURAT KURUM'UN ADAYLIĞINA BAKIN AYRICA NİÇİN SEVİNMİŞ? (HABERİMİZDE DÜZELTME YAPILMIŞTIR)

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Recep Tayip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken, Bağcılar Belediyesinin kurucu Belediye Başkanı da Feyzullah Kıyıklık idi. Erdoğan’ın yol arkadaşlarından birisi olan ve  Ak Parti kurucuları arasında yer alan Feyzullah Kıyıklık uzun süre Ak Parti milletvekilliği de yaptı.. İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanan eski Bakan ve milletvekili Murat Kurum Feyzullah Kıyıklık’ın  damadı.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Yargıtay savcısı olan kardeşi İbrahim İbrahim Çiftçi ise Feyzullah Kıyıklık'ın yeğeni (kızkardeşinin kızı) ile evli.. İşte bu yüzdendir ki, Bünyamin Çiftçi dün kardeşi İbrahim Çiftçi'nin bacanağı  Murat Kurum’un, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanmasına ayrıca çok sevindi ve sosyal medya sayfasından Murat Kurum için paylaşmış olduğu tebrik mesajında “Yeniden İstanbul yeniden AK Parti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği İstanbul Milletvekilimiz Murat Kurum’u tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.. Ve şimdi kulislerde merak edilen ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un, İstanbul'un komşu ilçesi Çayırova'nın belediye başkan adayının belirlenmesinde, bacanağının kardeşi olan Bünyamin Çiftçi'nin tekrar aday gösterilmesine etkisinin olup olmayacağı sorusunun cevabında.. DÜZELTME Yukarda yer alan haberde Murat Kurum'u, (Feyzullah Kıyıklık'ın damadı) olarak yazdığımız bilgiyi, oda tv'den alıntıladığımız bir bilgiyi yanlış imla işareti bölmesinden kaynaklı bir hata olarak yayınlamışız. AK Parti İstanbul eski Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın damadı, Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu imiş.. Bu hatamızdan dolayı, haberde ismi geçen tüm değerli isimlerden ve siz değerli okurlarımızdan özür dileriz. Kocaeli Haberi Gazetesi İmtiyaz sahibi Cengiz Yucak
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Recep Tayip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken, Bağcılar Belediyesinin kurucu Belediye Başkanı da Feyzullah Kıyıklık idi. Erdoğan’ın yol arkadaşlarından birisi olan ve  Ak Parti kurucuları arasında yer alan Feyzullah Kıyıklık uzun süre Ak Parti milletvekilliği de yaptı..

İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanan eski Bakan ve milletvekili Murat Kurum Feyzullah Kıyıklık’ın  damadı..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Yargıtay savcısı olan kardeşi İbrahim İbrahim Çiftçi ise Feyzullah Kıyıklık'ın yeğeni (kızkardeşinin kızı) ile evli..

İşte bu yüzdendir ki, Bünyamin Çiftçi dün kardeşi İbrahim Çiftçi'nin bacanağı  Murat Kurum’un, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanmasına ayrıca çok sevindi ve sosyal medya sayfasından Murat Kurum için paylaşmış olduğu tebrik mesajında “Yeniden İstanbul yeniden AK Parti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği İstanbul Milletvekilimiz Murat Kurum’u tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi..

Ve şimdi kulislerde merak edilen ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un, İstanbul'un komşu ilçesi Çayırova'nın belediye başkan adayının belirlenmesinde, bacanağının kardeşi olan Bünyamin Çiftçi'nin tekrar aday gösterilmesine etkisinin olup olmayacağı sorusunun cevabında..

DÜZELTME
Yukarda yer alan haberde Murat Kurum'u, (Feyzullah Kıyıklık'ın damadı) olarak yazdığımız bilgiyi, oda tv'den alıntıladığımız bir bilgiyi yanlış imla işareti bölmesinden kaynaklı bir hata olarak yayınlamışız.

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın damadı, Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu imiş..

Bu hatamızdan dolayı, haberde ismi geçen tüm değerli isimlerden ve siz değerli okurlarımızdan özür dileriz.
Kocaeli Haberi Gazetesi İmtiyaz sahibi Cengiz Yucak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.