ARDAHANLILAR DERNEĞİ, DARICA BELEDİYE BAŞKANI BIYIK'TAN MEMNUN

İlçeler 24.12.2023 - 01:19, Güncelleme: 24.12.2023 - 01:19
 

ARDAHANLILAR DERNEĞİ, DARICA BELEDİYE BAŞKANI BIYIK'TAN MEMNUN

KOCALEİ HABERİ
Darıca Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent ışık, Darıca Kapalı semt pazarı alanında  29 Aralık 2023 ve 03 Ocak 2024 tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan 2. Ardahan Yöresel Ürünleri Tanıtım Günlerinin hazırlığını tamamladı.   2. Ardahan Yöresel Ürünleri Tanıtım Günleri programı kapsamında 30 Aralık 2023 tcumartesi saat 16:00'da Ardahanlı ünlü sanatçı Yudum'un muhteşem konseri ücretsiz dinlenebilecek. Bülent Işık tüm bu yoğun çalışmalar içerisinde iken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile otomobil yolculuğu anında çektirmiş olduğu fotoğraf karesini sosyal medyadan "Her zaman Ardahanlıların yanında olup bize destek veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a teşekkür ediyorum" sözleri ile paylaştı..  
KOCALEİ HABERİ

Darıca Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent ışık, Darıca Kapalı semt pazarı alanında  29 Aralık 2023 ve 03 Ocak 2024 tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan 2. Ardahan Yöresel Ürünleri Tanıtım Günlerinin hazırlığını tamamladı.  

2. Ardahan Yöresel Ürünleri Tanıtım Günleri programı kapsamında 30 Aralık 2023 tcumartesi saat 16:00'da Ardahanlı ünlü sanatçı Yudum'un muhteşem konseri ücretsiz dinlenebilecek.

Bülent Işık tüm bu yoğun çalışmalar içerisinde iken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile otomobil yolculuğu anında çektirmiş olduğu fotoğraf karesini sosyal medyadan "Her zaman Ardahanlıların yanında olup bize destek veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a teşekkür ediyorum" sözleri ile paylaştı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.