24 saatte 12 şehit... İYİ Parti'den 'Milli Yas' çağrısı!

Siyaset 24.12.2023 - 00:26, Güncelleme: 24.12.2023 - 00:26
 

24 saatte 12 şehit... İYİ Parti'den 'Milli Yas' çağrısı!

KOCAELİ HABERİ
Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerin şehit olduğunu duyurmasının ardından son 24 saatte şehit olan asker sayısı 12'ye yükseldi. İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, İYİ Parti'nin 'Milli Yas' çağrısını sosyal medya hesabından duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlığın dün yaptığı açıklamayla birlikte şehit sayısı 12'ye yükseldi. İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, X hesabından yaptığı paylaşımla 'Milli Yas' çağrısında bulundu. Zorlu çağrısında "Şehitlerimizi uğurlarken, bu ihanete karşı milletçe birlik ve bareberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz.???? Şüphesiz bugün aldığımız her nefes onların sayesindedir. Aziz ruhları şad olsun!" ifadelerine yer verdi...
KOCAELİ HABERİ

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerin şehit olduğunu duyurmasının ardından son 24 saatte şehit olan asker sayısı 12'ye yükseldi. İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, İYİ Parti'nin 'Milli Yas' çağrısını sosyal medya hesabından duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlığın dün yaptığı açıklamayla birlikte şehit sayısı 12'ye yükseldi.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, X hesabından yaptığı paylaşımla 'Milli Yas' çağrısında bulundu.

Zorlu çağrısında "Şehitlerimizi uğurlarken, bu ihanete karşı milletçe birlik ve bareberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz.???? Şüphesiz bugün aldığımız her nefes onların sayesindedir. Aziz ruhları şad olsun!" ifadelerine yer verdi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.