TAHİR BÜYÜKAKIN'IN ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ Mİ?

Siyaset 08.10.2023 - 20:53, Güncelleme: 08.10.2023 - 21:07
 

TAHİR BÜYÜKAKIN'IN ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ Mİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
TBMM eski Başkanı ve Eski Başbakan yardımcısı  Bülent Arınç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine konuşmacı olarak katılacağı Kocaeli Kitap Fuarı için İzmit'e geldi.. Bülent Arınç'ı bizzat karşılayıp ağırlayan Tahir Büyükakın daha sonra sosyal medyadan "22. Dönem TBMM Başkanımız Sayın Bülent Arınç ile kitap fuarında yayın evlerini dolaşarak 7’den 70’e kitapseverlerle buluştuk. Herkesin burada olması bizi mutlu ediyor, özellikle de gençlerimizi görmek geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor." paylaşımında bulundu. Büyükakın'ın dün gerçekleşen Ak Parti kongresinde hem Divan Üyeliğine getirilmesi hem de Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Divan heyeti üyeleri ile selamlaşırken, Büyükakın ile de tokalaşması, Kocaeli'de "Büyükakın tekrar Belediye başkan adaylığını garantiledi galiba " diye okunurken, TBMM eski Başkanı ve Eski Başbakan yardımcısı  Bülent Arınç'ın bugünkü ziyareti de, Kocaeli siyaset kulislerinde "Adaylık cepte garanti, bu iş bitti" diye de yorumlandı.. Peki kulislerde oluşan ve ya oluşturulan bu yankı veya algılar doğru mu? Bilemem valla, eskiler "yaşayan görür" demişler.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

TBMM eski Başkanı ve Eski Başbakan yardımcısı  Bülent Arınç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine konuşmacı olarak katılacağı Kocaeli Kitap Fuarı için İzmit'e geldi..

Bülent Arınç'ı bizzat karşılayıp ağırlayan Tahir Büyükakın daha sonra sosyal medyadan "22. Dönem TBMM Başkanımız Sayın Bülent Arınç ile kitap fuarında yayın evlerini dolaşarak 7’den 70’e kitapseverlerle buluştuk. Herkesin burada olması bizi mutlu ediyor, özellikle de gençlerimizi görmek geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor." paylaşımında bulundu.

Büyükakın'ın dün gerçekleşen Ak Parti kongresinde hem Divan Üyeliğine getirilmesi hem de Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Divan heyeti üyeleri ile selamlaşırken, Büyükakın ile de tokalaşması, Kocaeli'de "Büyükakın tekrar Belediye başkan adaylığını garantiledi galiba " diye okunurken, TBMM eski Başkanı ve Eski Başbakan yardımcısı  Bülent Arınç'ın bugünkü ziyareti de, Kocaeli siyaset kulislerinde "Adaylık cepte garanti, bu iş bitti" diye de yorumlandı..

Peki kulislerde oluşan ve ya oluşturulan bu yankı veya algılar doğru mu?
Bilemem valla, eskiler "yaşayan görür" demişler.. 
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.