AK PARTİ KONGRESİNDE CENGİZ YUCAK VE KOCAELİ HABERİ KONUŞULDU

Siyaset 07.10.2023 - 17:03, Güncelleme: 07.10.2023 - 17:41
 

AK PARTİ KONGRESİNDE CENGİZ YUCAK VE KOCAELİ HABERİ KONUŞULDU

KOCAELİ HABERİ
Bugün Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti olağanüstü kongresinde, yeni MKYK belirlendi.. Ak Parti Kocaeli eski milletvekili İlyas Şeker 75 kişilik MKYK asil listesine giren isim olurken, mevcut MKYK yedek üyeleri Davut Coşkun Şivillioğlu ile Serpil Yılmaz ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur,'da MKYK Yedek listesine girdiler. Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcılığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan Av. Halit Çokan'da Merkez Disiplin Kurulu üyeliği listesinde yer aldı. AK PARTİ KONGRESİNDE CENGİZ YUCAK VE KOCAELİ HABERİ KONUŞULDU  Ak Parti Kongresinde ve Ak Partililer arasında en çok merak edilen ise Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yenİ MKYK listesine kimleri dahil edeceği sorusunun cevabı idi. Bu sorunun cevabı için resmi olarak saat 13:00'de başlayacak olan kongre ve konuşmaların ardından oylamaya geçilmeden önce delegelere dağıtılacak olan liste bekleniyordu. Seçimlerde ve kongrelerde aday olacak isimleri hep önceden araştırıp öğrenmesi ile de bilinen gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak, saat tam 11:30'da, AK PARTİ 4. OLAĞANÜSTÜ BÜYÜK KONGRESİ OY PUSULASI'nın matbu haline getirilmiş son şekline ulaştı ve anında bunu haberleştirerek yayına soktu. Ak Parti Kongre salonunda, kulis haberlerini kocaelihaberi.com sitemizden takip edenler, sitemizde yer alan MKYK listeni ve oy pusulasını görünce, "bu ne sürat bravo doğrusu" diye şaşkınlığa uğrarken, Yucak'ı yakından tanıyanlar ise "Cengiz Yucak yine yaptı yapacağını" dediler. Ankara kongre salonundan çok sayıda kişi Cengiz Yucak'a telefonla ve mesaj yolu ile ulaşarak bu habercilik başarısından dolayı kendisini kutlarken, "Salonda hiç bir kimsenin elinde böyle bir liste yok. Listenin gerçek olduğundan emin misiniz" diye sordular.
KOCAELİ HABERİ

Bugün Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti olağanüstü kongresinde, yeni MKYK belirlendi..

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili İlyas Şeker 75 kişilik MKYK asil listesine giren isim olurken, mevcut MKYK yedek üyeleri Davut Coşkun Şivillioğlu ile Serpil Yılmaz ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur,'da MKYK Yedek listesine girdiler.

Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcılığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan Av. Halit Çokan'da Merkez Disiplin Kurulu üyeliği listesinde yer aldı.

AK PARTİ KONGRESİNDE CENGİZ YUCAK VE KOCAELİ HABERİ KONUŞULDU 

Ak Parti Kongresinde ve Ak Partililer arasında en çok merak edilen ise Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yenİ MKYK listesine kimleri dahil edeceği sorusunun cevabı idi.

Bu sorunun cevabı için resmi olarak saat 13:00'de başlayacak olan kongre ve konuşmaların ardından oylamaya geçilmeden önce delegelere dağıtılacak olan liste bekleniyordu.

Seçimlerde ve kongrelerde aday olacak isimleri hep önceden araştırıp öğrenmesi ile de bilinen gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak, saat tam 11:30'da, AK PARTİ 4. OLAĞANÜSTÜ BÜYÜK KONGRESİ OY PUSULASI'nın matbu haline getirilmiş son şekline ulaştı ve anında bunu haberleştirerek yayına soktu.

Ak Parti Kongre salonunda, kulis haberlerini kocaelihaberi.com sitemizden takip edenler, sitemizde yer alan MKYK listeni ve oy pusulasını görünce, "bu ne sürat bravo doğrusu" diye şaşkınlığa uğrarken, Yucak'ı yakından tanıyanlar ise "Cengiz Yucak yine yaptı yapacağını" dediler.

Ankara kongre salonundan çok sayıda kişi Cengiz Yucak'a telefonla ve mesaj yolu ile ulaşarak bu habercilik başarısından dolayı kendisini kutlarken, "Salonda hiç bir kimsenin elinde böyle bir liste yok. Listenin gerçek olduğundan emin misiniz" diye sordular.
İŞTE AK PARTİNİN YENİ MKYK LİSTESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.