KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN GEBZE'YE İL SÖZÜ

Siyaset 27.05.2023 - 15:56, Güncelleme: 27.05.2023 - 15:56
 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN GEBZE'YE İL SÖZÜ

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi öncesinde Gebzelilere "Gebze'yi il yapacağım" diye söz verdi.. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gebzeliler yönelik bu sözünü SMS mesajı olarak telefonlara gönderdi. Kılıçdaroğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı; "Değerli Gebzeliler, Yarın sandık başına gidip 13. Cumhurbaşkanını belirleyeceksiniz. Bu, aynı zamanda Gebze için bir il olma referandumudur. Cumhurbaşkanı seçildiğimde gerekli işlemleri tamamlayıp en geç altı ay içinde Gebze'yi il yapacağıma ilişkin kararlılığımı sizlere bir kez daha hatırlatıyorum. Seçim sonuçlarının Gebze ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." KEMAL KILIÇDAROĞLU
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi öncesinde Gebzelilere "Gebze'yi il yapacağım" diye söz verdi..

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gebzeliler yönelik bu sözünü SMS mesajı olarak telefonlara gönderdi. Kılıçdaroğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı;

"Değerli Gebzeliler, Yarın sandık başına gidip 13. Cumhurbaşkanını belirleyeceksiniz. Bu, aynı zamanda Gebze için bir il olma referandumudur. Cumhurbaşkanı seçildiğimde gerekli işlemleri tamamlayıp en geç altı ay içinde Gebze'yi il yapacağıma ilişkin kararlılığımı sizlere bir kez daha hatırlatıyorum. Seçim sonuçlarının Gebze ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum."
KEMAL KILIÇDAROĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.