BİNALİ YILDIRIM KOCAELİ'Yİ FENA SALLADI

Siyaset 21.05.2023 - 21:50, Güncelleme: 21.05.2023 - 21:50
 

BİNALİ YILDIRIM KOCAELİ'Yİ FENA SALLADI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 28 Mayıs seçimine tam bir hafta Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katıldığı mahalle başkanları toplantısında adeta zafer provası yaptı. Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için son bir haftaya girilirken, rehavet yok mesajı verdi. BÜYÜK COŞKU, GENİŞ KATILIM AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi 472 mahalleden üç kademe mahalle başkanlarını bir araya getirdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen program büyük yoğun katılım oldu. AK Parti Kocaeli’de 28 Mayıs’ta beklenen seçim zaferinin adeta provası yapılan buluşma, çok coşkuluydu. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof.Dr.Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, yöneticiler, milletvekili aday ve aday adayları ile mahalle başkanları katıldı. 28 MAYIS’TA HEP BİRLİKTE SANDIĞA AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Heyecanımızdan, coşkumuzdan hiçbir şey kaybetmeden Büyük Türkiye Zaferi için 28 Mayıs’ta hep birlikte sandığa” mesajı verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ise, “28 Mayıs’a kadar daha da çok çalışacak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha güçlü ve daha büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi. Milletvekilleri adına söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise, “Teşkilatımızın her birine teşekkür ediyorum. Dimdik durdular, sandıkları bir an boş bırakmadılar. 28 Mayıs’ta sırtını sadece milletine dayayan Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz” dedi. “KOCAELİ GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEKTİR” AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ise, “Deprem öncesi 3-5 kıyafet, yiyecek, insani yardım yaptılar. Sonra ne dediler? Oy onlara çıkmayınca, 'zehir zıkkım olsun' dediler. İnsanlık bu mu ya? Sizin insanlıktan anladığınız bu mu? Onun için depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin yakınlarının yüreklerinin ateşini soğutmak için de 28 Mayıs fırsattır. Önemli gündür. Kocaeli bunun gereğini yerine getirecektir” dedi. Program sonunda Yıldırım’a hediye takdimi oldu, hatıra fotoğrafları çekildi. Mahalle başkanları 28 Mayıs’a kadar rehavete kapılmadan, bütün vatandaşların sandığa gitmesi için yoğun çalışma sözü verdi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 28 Mayıs seçimine tam bir hafta Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katıldığı mahalle başkanları toplantısında adeta zafer provası yaptı. Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için son bir haftaya girilirken, rehavet yok mesajı verdi.

BÜYÜK COŞKU, GENİŞ KATILIM
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi 472 mahalleden üç kademe mahalle başkanlarını bir araya getirdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen program büyük yoğun katılım oldu. AK Parti Kocaeli’de 28 Mayıs’ta beklenen seçim zaferinin adeta provası yapılan buluşma, çok coşkuluydu. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof.Dr.Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, yöneticiler, milletvekili aday ve aday adayları ile mahalle başkanları katıldı.

28 MAYIS’TA HEP BİRLİKTE SANDIĞA
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Heyecanımızdan, coşkumuzdan hiçbir şey kaybetmeden Büyük Türkiye Zaferi için 28 Mayıs’ta hep birlikte sandığa” mesajı verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ise, “28 Mayıs’a kadar daha da çok çalışacak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha güçlü ve daha büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi. Milletvekilleri adına söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise, “Teşkilatımızın her birine teşekkür ediyorum. Dimdik durdular, sandıkları bir an boş bırakmadılar. 28 Mayıs’ta sırtını sadece milletine dayayan Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz” dedi.

“KOCAELİ GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEKTİR”
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ise, “Deprem öncesi 3-5 kıyafet, yiyecek, insani yardım yaptılar. Sonra ne dediler? Oy onlara çıkmayınca, 'zehir zıkkım olsun' dediler. İnsanlık bu mu ya? Sizin insanlıktan anladığınız bu mu? Onun için depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin yakınlarının yüreklerinin ateşini soğutmak için de 28 Mayıs fırsattır. Önemli gündür. Kocaeli bunun gereğini yerine getirecektir” dedi. Program sonunda Yıldırım’a hediye takdimi oldu, hatıra fotoğrafları çekildi. Mahalle başkanları 28 Mayıs’a kadar rehavete kapılmadan, bütün vatandaşların sandığa gitmesi için yoğun çalışma sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.