GEBZE'YE ''FAKİR DUVARI'' DİKİLDİ

Siyaset 03.05.2023 - 14:16, Güncelleme: 03.05.2023 - 14:24
 

GEBZE'YE ''FAKİR DUVARI'' DİKİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Siyasi partilerin, 14 Mayıs 2023 genel seçimleri için birbirinden ilginç seçim kampanya çalışmalara tanık olunurken, Gebze'de en ilginç ve dikkat çekici çalışma CHP Gebze İlçe Örgürtünden geldi.. Gebze kent Meydanına "FAKİR DUVARI" diye simgesel bir duvar panosu yerleştiren CHP Gebze İlçe Örgütü, vatandaşlara "Fakir duvarına sorununu sen de yaz" çağrsında bulundu. Çağrıya duyarlılık gösteren çok sayıda Gebzeli vatandaşa eline kalemi alacak panoya sıkıntsını yazdı.. CHP Gebze İlçe SKM Başkanı Yakup Yılmaz o anları sosyal medyadan "Demokrasi duvarına yazıyoruz. 14 mayıs da bahar gelecek." mesajı ile paylaştı. .    
KOCAELİ HABERİ

Siyasi partilerin, 14 Mayıs 2023 genel seçimleri için birbirinden ilginç seçim kampanya çalışmalara tanık olunurken, Gebze'de en ilginç ve dikkat çekici çalışma CHP Gebze İlçe Örgürtünden geldi..

Gebze kent Meydanına "FAKİR DUVARI" diye simgesel bir duvar panosu yerleştiren CHP Gebze İlçe Örgütü, vatandaşlara "Fakir duvarına sorununu sen de yaz" çağrsında bulundu. Çağrıya duyarlılık gösteren çok sayıda Gebzeli vatandaşa eline kalemi alacak panoya sıkıntsını yazdı..

CHP Gebze İlçe SKM Başkanı Yakup Yılmaz o anları sosyal medyadan "Demokrasi duvarına yazıyoruz. 14 mayıs da bahar gelecek." mesajı ile paylaştı.
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.