GETİP VEYSEL TİPİOĞLU'NUN AĞIRLADI

Siyaset 03.05.2023 - 13:28, Güncelleme: 03.05.2023 - 13:28
 

GETİP VEYSEL TİPİOĞLU'NUN AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Veysel Tipioğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte STK ve oda ziyaretlerinde bulundu. Tipioğlu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti bayrağı ülkemizde çok şükür daha güçlü bir şekilde dalgalanmaktadır." dedi.. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu,  Gebze’nin en önemli STK'larından birisi olan GETİP-Gebze Ticaret ve İş Geliiştirme Platformunu ziyaret etti. Gebzeli iş ve ticaret insanları ile bir araya gelen, Tipioğlu, "Sanayi ve vticaretin gelişmesi için her şeyiğ yapacağız, bu alnda yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.. Gebze Gökdemir Plaza'da ki GETİP genel merkezinde gerçekleşen bu buluşma için GETİP'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "GETİP Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Resul ORMAN ve üyelerimizin de katılımıyla; Ak Parti Milletvekili Adayı Sayın Veysal TİPİOĞLU, Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur BÜYÜKGÖZ,Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Recep KAYA,Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Raif ÖZTÜRK,Ak Parti İl Yöneticileri Sayın Fatih IŞIK ve Sayın Mehmet Fatih İŞLEK,Ak Parti İlçe Yöneticileri GETİP ofisimizde bizleri ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz."
KOCAELİ HABERİ

Veysel Tipioğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte STK ve oda ziyaretlerinde bulundu. Tipioğlu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti bayrağı ülkemizde çok şükür daha güçlü bir şekilde dalgalanmaktadır." dedi..

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu,  Gebze’nin en önemli STK'larından birisi olan GETİP-Gebze Ticaret ve İş Geliiştirme Platformunu ziyaret etti. Gebzeli iş ve ticaret insanları ile bir araya gelen, Tipioğlu, "Sanayi ve vticaretin gelişmesi için her şeyiğ yapacağız, bu alnda yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" dedi..

Gebze Gökdemir Plaza'da ki GETİP genel merkezinde gerçekleşen bu buluşma için GETİP'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"GETİP Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Resul ORMAN ve üyelerimizin de katılımıyla; Ak Parti Milletvekili Adayı Sayın Veysal TİPİOĞLU, Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur BÜYÜKGÖZ,Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Recep KAYA,Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Raif ÖZTÜRK,Ak Parti İl Yöneticileri Sayın Fatih IŞIK ve Sayın Mehmet Fatih İŞLEK,Ak Parti İlçe Yöneticileri GETİP ofisimizde bizleri ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz."
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.