ERDOĞAN DİĞER ADAYLARA SOĞAN VE PATATES KOYAN GURBETÇİYİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Siyaset 01.05.2023 - 19:32, Güncelleme: 01.05.2023 - 19:35
 

ERDOĞAN DİĞER ADAYLARA SOĞAN VE PATATES KOYAN GURBETÇİYİ ÖRNEK GÖSTERDİ

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs'taki seçimler için bir gurbetçinin oy kullanırken 'salatalık, soğan ve patatesli' paylaşımına Erdoğan'dan destek geldi. Erdoğan ilgili paylaşımı örnek vererek "Avrupa'da oy pusulasında fakire oy vermişler, yanındaki üç tanesine de patates, domates ve salatalık koymuşlar. Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Memur Sendikaları Konfederasyonu’ nun (Memur-Sen) 7. Olağan Genel Kuruluna katıldı. Burada konuşan Erdoğan, yurtdışında bir gurbetçinin paylaşıma değindi. Erdoğan, "Avrupa'da oy pusulasında fakire oy vermişler, yanındaki üç tanesine de patates, domates ve salatalık koymuşlar. Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor" diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs'taki seçimler için bir gurbetçinin oy kullanırken 'salatalık, soğan ve patatesli' paylaşımına Erdoğan'dan destek geldi. Erdoğan ilgili paylaşımı örnek vererek "Avrupa'da oy pusulasında fakire oy vermişler, yanındaki üç tanesine de patates, domates ve salatalık koymuşlar. Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Memur Sendikaları Konfederasyonu’ nun (Memur-Sen) 7. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Burada konuşan Erdoğan, yurtdışında bir gurbetçinin paylaşıma değindi. Erdoğan, "Avrupa'da oy pusulasında fakire oy vermişler, yanındaki üç tanesine de patates, domates ve salatalık koymuşlar. Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.