CHP'NİN VEKİL ADAYI YILDIZLI'NIN TEMPOSUNA KİMSE YETİŞEMİYOR

Siyaset 26.04.2023 - 17:52, Güncelleme: 26.04.2023 - 17:52
 

CHP'NİN VEKİL ADAYI YILDIZLI'NIN TEMPOSUNA KİMSE YETİŞEMİYOR

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı, İzmit Bekirdere Üçyol’da İzmit ilçe başkanı Gökhan Darcan, eski belediye başkanı Metin Alan ve parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Yıldızlı, CHP’nin çözüm önerilerini anlattı SÜREKLİ SAHADA CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı gece gündüz demeden seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Sahadan bir an olsun ayrılmayan Yıldızlı dün tüm gününü ise İzmit’e ayırdı. İzmit İlçe Örgütünü ziyaretinin ardından Yıldızlı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan ve eski belediye başkanı Metin Alan ile birlikte Bekirdere’de esnafı ziyaret etti. SORUNLARINIZI BİLİYORUZ Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yıldızlı, Bekirdere’de esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na destek isteyen Yıldızlı, “Esnaf olarak yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. İktidara geldiğimizde sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Ekonomik sorunlar hızlı bir şekilde ortadan kalkacak. Türkiye halk için, halktan yana bir yönetime kavuşacak” açıklamasında bulundu. Yıldızlı partisinin ilk 100 günde hayata geçireceği projeleri de Bekirdere esnafına anlattı. Harun Yıldızlı ve beraberindekiler Üçyol esnaf ziyareti sonrasında Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Kocaeli Karslılar Derneği, Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Kocaeli Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı, İzmit Bekirdere Üçyol’da İzmit ilçe başkanı Gökhan Darcan, eski belediye başkanı Metin Alan ve parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Yıldızlı, CHP’nin çözüm önerilerini anlattı

SÜREKLİ SAHADA
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı gece gündüz demeden seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Sahadan bir an olsun ayrılmayan Yıldızlı dün tüm gününü ise İzmit’e ayırdı. İzmit İlçe Örgütünü ziyaretinin ardından Yıldızlı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan ve eski belediye başkanı Metin Alan ile birlikte Bekirdere’de esnafı ziyaret etti.

SORUNLARINIZI BİLİYORUZ
Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yıldızlı, Bekirdere’de esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na destek isteyen Yıldızlı, “Esnaf olarak yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. İktidara geldiğimizde sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Ekonomik sorunlar hızlı bir şekilde ortadan kalkacak. Türkiye halk için, halktan yana bir yönetime kavuşacak” açıklamasında bulundu. Yıldızlı partisinin ilk 100 günde hayata geçireceği projeleri de Bekirdere esnafına anlattı. Harun Yıldızlı ve beraberindekiler Üçyol esnaf ziyareti sonrasında Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Kocaeli Karslılar Derneği, Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Kocaeli Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.