HASAN SOBA DARICALILARA GÖKHAN'I ANLATTI

Siyaset 26.04.2023 - 17:43, Güncelleme: 26.04.2023 - 17:43
 

HASAN SOBA DARICALILARA GÖKHAN'I ANLATTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını Darıca’da sürdürdü. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte vatandaşların evlerine misafir olan Milletvekili Adayı Hasan Soba, Erzurum Başkurt Dere Köyü Derneği ve Samsun Yakakentliler Derneği’ne de ziyaret gerçekleştirdi. MİLLİ SAVUNMADA YERLİLİK ORANI YÜZDE 80’LER SEVİYESİNE ULAŞTI AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, “Türkiye son 20 yılda bölgesinde ve çeşitli coğrafyalarda istikrar sağlayan ve güven veren bir ülke konumuna gelmiştir. Savunma sanayisinde büyük atılımlar gerçekleştirilmiş; yerlilik ve millîlik oranı yüzde 20’lerden yüzde 80’ler seviyesine ulaşmıştır. Ülkemiz, savaş gemilerini tasarlayıp inşa edebilen ve hatta ihraç eden sayılı ülkelerden biri olmuştur. GÖKHAN HAVA-HAVA FÜZE SİSTEMİNİ ÜLKEMİZE KAZANDIRACAĞIZ 2028 yılında savunma sanayiinde yerlileşme oranımızı artırırken, ihracatımızı en az 15 milyar dolara yükseltmeyi hedefliyoruz. Milli Ramjet Motorlu Hava-Hava Füzesi Geliştirme Projesi GÖKHAN hava-hava füze sistemini ülkemize kazandıracağız. İnsansız Hava Aracı teknolojileri alanında ortaya koyduğumuz başarıları özellikle insansız otonom sistemler, yapay zekâ uygulamaları, akıllı silah sistemleri konularında ülkemizi dünyada en ileri noktaya taşıyacak stratejilerle destekleyeceğiz. “İstersen sulh-u salah hazır ol cenge” anlayışı ile caydırıcı güç statümüzü güçlendireceğiz.”
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını Darıca’da sürdürdü. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte vatandaşların evlerine misafir olan Milletvekili Adayı Hasan Soba, Erzurum Başkurt Dere Köyü Derneği ve Samsun Yakakentliler Derneği’ne de ziyaret gerçekleştirdi.

MİLLİ SAVUNMADA YERLİLİK ORANI YÜZDE 80’LER SEVİYESİNE ULAŞTI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, “Türkiye son 20 yılda bölgesinde ve çeşitli coğrafyalarda istikrar sağlayan ve güven veren bir ülke konumuna gelmiştir. Savunma sanayisinde büyük atılımlar gerçekleştirilmiş; yerlilik ve millîlik oranı yüzde 20’lerden yüzde 80’ler seviyesine ulaşmıştır. Ülkemiz, savaş gemilerini tasarlayıp inşa edebilen ve hatta ihraç eden sayılı ülkelerden biri olmuştur.

GÖKHAN HAVA-HAVA FÜZE SİSTEMİNİ ÜLKEMİZE KAZANDIRACAĞIZ

2028 yılında savunma sanayiinde yerlileşme oranımızı artırırken, ihracatımızı en az 15 milyar dolara yükseltmeyi hedefliyoruz. Milli Ramjet Motorlu Hava-Hava Füzesi Geliştirme Projesi GÖKHAN hava-hava füze sistemini ülkemize kazandıracağız. İnsansız Hava Aracı teknolojileri alanında ortaya koyduğumuz başarıları özellikle insansız otonom sistemler, yapay zekâ uygulamaları, akıllı silah sistemleri konularında ülkemizi dünyada en ileri noktaya taşıyacak stratejilerle destekleyeceğiz. “İstersen sulh-u salah hazır ol cenge” anlayışı ile caydırıcı güç statümüzü güçlendireceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.