MUHALEFFETTEN DARICA BELEDİYE BAŞKANI BIYIK'A ACİL ÖNERİLER

Siyaset 06.04.2023 - 14:46, Güncelleme: 06.04.2023 - 14:46
 

MUHALEFFETTEN DARICA BELEDİYE BAŞKANI BIYIK'A ACİL ÖNERİLER

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, Darıca Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında yine Darıca halkını düşünerek 7 önerge verdi. Verdiği önergelerin her birini, gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinden dinlediği vatandaşların sorunlarına dayanarak veren Sarıtoprak, saha ziyaretlerine devam ederek vatandaşların sorun ve taleplerini belediye gündemine getirmeye devam edeceğini söyledi.  SINAVA GİRECEK TÜM BİREYLERİN SINAV ÜCRETİ KARŞILANSIN Darıca Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, geçtiğimiz aylarda belediye meclisinden geçen 12. Sınıfların sınav ücretlerinin belediye tarafından ödenmesi önergesinin kapsamının genişletilmesini istedi. Sadece 12. Sınıfların değil, Darıca’da ikamet eden ve üniversite sınavına girecek her bireyin sınav ücretinin ödenmesini isteyen Sarıtoprak, verdiği bir diğer önergede ise Darıca’da bazı sokaklarda sokak tabelalarının ve sokak numaralarının olmaması sebebi ile vatandaşların yaşadığı mağduriyetin giderilmesini istedi.  BELEDİYE PERSONELİNE İKRAMİYE Darıca Belediye personelinin deprem bölgesinde gerçekleştirdiği özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Özkan Sarıtoprak, deprem bölgesinde çalışan belediye personeline bir maaş ikramiye, ayrıca belediye personelinin tamamına dini bayramlarda bir maaş ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirdi. Sarıtoprak, Darıca’da ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı yapılıp yapılmadığını da sorarken, Bayramoğlu Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan bir parselde, peyzaj çalışması yapılarak park yapılması gerektiğini de vurguladı.  İMAR KOMİSYONUNA SEÇİLDİ Aslan Çimento Fabrikası girişinde bulunan sıcak piknik alanındaki çardaklarının bir bölümünün yıkılmasının sebebini soran CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, İspanya’da düzenlenen Avrupa Karete Şampiyonasında üçüncü olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü oyuncusu Eray Şamdan’ın belediye tarafından ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi. Sarıtoprak, Darıca Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis toplantısında komisyon seçimlerinde ise imar komisyonuna seçildi. Sarıtoprak, hem grup başkanvekilliği hem de imar komisyonu üyeliği görevini yürütecek.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, Darıca Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında yine Darıca halkını düşünerek 7 önerge verdi. Verdiği önergelerin her birini, gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinden dinlediği vatandaşların sorunlarına dayanarak veren Sarıtoprak, saha ziyaretlerine devam ederek vatandaşların sorun ve taleplerini belediye gündemine getirmeye devam edeceğini söyledi. 

SINAVA GİRECEK TÜM BİREYLERİN SINAV ÜCRETİ KARŞILANSIN
Darıca Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, geçtiğimiz aylarda belediye meclisinden geçen 12. Sınıfların sınav ücretlerinin belediye tarafından ödenmesi önergesinin kapsamının genişletilmesini istedi. Sadece 12. Sınıfların değil, Darıca’da ikamet eden ve üniversite sınavına girecek her bireyin sınav ücretinin ödenmesini isteyen Sarıtoprak, verdiği bir diğer önergede ise Darıca’da bazı sokaklarda sokak tabelalarının ve sokak numaralarının olmaması sebebi ile vatandaşların yaşadığı mağduriyetin giderilmesini istedi. 

BELEDİYE PERSONELİNE İKRAMİYE
Darıca Belediye personelinin deprem bölgesinde gerçekleştirdiği özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Özkan Sarıtoprak, deprem bölgesinde çalışan belediye personeline bir maaş ikramiye, ayrıca belediye personelinin tamamına dini bayramlarda bir maaş ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirdi. Sarıtoprak, Darıca’da ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı yapılıp yapılmadığını da sorarken, Bayramoğlu Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan bir parselde, peyzaj çalışması yapılarak park yapılması gerektiğini de vurguladı. 

İMAR KOMİSYONUNA SEÇİLDİ
Aslan Çimento Fabrikası girişinde bulunan sıcak piknik alanındaki çardaklarının bir bölümünün yıkılmasının sebebini soran CHP Grup Başkanvekili Özkan Sarıtoprak, İspanya’da düzenlenen Avrupa Karete Şampiyonasında üçüncü olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü oyuncusu Eray Şamdan’ın belediye tarafından ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi. Sarıtoprak, Darıca Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis toplantısında komisyon seçimlerinde ise imar komisyonuna seçildi. Sarıtoprak, hem grup başkanvekilliği hem de imar komisyonu üyeliği görevini yürütecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.