GEBZE'DE KULLANILAN OYLARDA YÜZDE 16.8 ARTIŞ OLDU

Siyaset 04.04.2023 - 10:44, Güncelleme: 04.04.2023 - 10:44
 

GEBZE'DE KULLANILAN OYLARDA YÜZDE 16.8 ARTIŞ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de ikamet etmekte olan ve çifte vatandaşlık hakkı bulunan Bulgaristan'dan göçmen gelen vatandaşlarımız, Bulgaristan'da yapılmakta olan genel seçimler için Gebze'de oylarını kullandılar. Gebze'de kullanılan oylar için ilk açıklama Gebze Balkan Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan  Huseyin Aksu tarafından yapıldı.. Hüseyin Aksu açıklamasında şu bilgileri paylaştı; "Değerli Balkan Türkleri, Bir seçimi daha hayırlısı ile geride bıraktık. Kocaeli için sonuçlar ekteki tabloda, hayırlı olsun! 2 ekim 2022 seçimlerine göre Kocaeli'de kullanılan oylarda %16.8 artış var (oylar 3.970'den 4.637'ye çıktı. Gebze'de kullanılan oy sayısı 1.722 den 2.137'e çıktı (415 artış, yani yaklaşık %25 artış olmuş). Sonuçların Etkilerini Önümüzdeki Süreçte Göreceğiz. Bizler en iyi şekilde görevlerimizi yapmaya çalıştık ve özellikle Gebze, Çayırova ve Darıca'da seçim öncesinden seçim süreci sonuna kadar sandıklarda ve sandık çevrelerinde görev alan tüm arkadaşlara, Mahalle Muhtarlarımıza, Kocaeli Valiliğine, Kaymakamlıklarımıza, Belediyelerimize, Emniyet,ve Milli Eğitim Müdürlüklerine ve Seçimin Esas Unsuru Duyarlılık Gösteren Tüm Hemşerilerime Teşekkür Ederim."
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de ikamet etmekte olan ve çifte vatandaşlık hakkı bulunan Bulgaristan'dan göçmen gelen vatandaşlarımız, Bulgaristan'da yapılmakta olan genel seçimler için Gebze'de oylarını kullandılar. Gebze'de kullanılan oylar için ilk açıklama Gebze Balkan Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan  Huseyin Aksu tarafından yapıldı..

Hüseyin Aksu açıklamasında şu bilgileri paylaştı;

"Değerli Balkan Türkleri, Bir seçimi daha hayırlısı ile geride bıraktık. Kocaeli için sonuçlar ekteki tabloda, hayırlı olsun!
2 ekim 2022 seçimlerine göre Kocaeli'de kullanılan oylarda %16.8 artış var (oylar 3.970'den 4.637'ye çıktı. Gebze'de kullanılan oy sayısı 1.722 den 2.137'e çıktı (415 artış, yani yaklaşık %25 artış olmuş). Sonuçların Etkilerini Önümüzdeki Süreçte Göreceğiz.
Bizler en iyi şekilde görevlerimizi yapmaya çalıştık ve özellikle Gebze, Çayırova ve Darıca'da seçim öncesinden seçim süreci sonuna kadar sandıklarda ve sandık çevrelerinde görev alan tüm arkadaşlara, Mahalle Muhtarlarımıza, Kocaeli Valiliğine, Kaymakamlıklarımıza, Belediyelerimize, Emniyet,ve Milli Eğitim Müdürlüklerine ve Seçimin Esas Unsuru Duyarlılık Gösteren Tüm Hemşerilerime Teşekkür Ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.