AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN SÜRPRİZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Siyaset 13.03.2023 - 23:00, Güncelleme: 13.03.2023 - 23:00
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN SÜRPRİZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için çok sayıda isim başvurularını yaparken, akşam saatlerinde Çayırova siyaset kulsilerinde sürpriz bir ismin milletvekili aday adaylığı konuşulmaya başlandı.. Savunma Sanayi dalında ticari faaliyette bulunan Ak Parti Çayırova önceki dönem ilçe başkanlarından Ali Osman Gür'ün yakın çevresininde olumlu yönde desteklerini aldıktan sonra Ak Parti üst kurmayları ile aday adayı olmak için temasa geçtiği dile getiriliyor.. İddianın doğru olması halinde Ali Osman Gür'ün 16 Mart 2023 Perşembe gününe kadar Kocaeli İl Teşkilatına giderek aday adylık başvusru yapması bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için çok sayıda isim başvurularını yaparken, akşam saatlerinde Çayırova siyaset kulsilerinde sürpriz bir ismin milletvekili aday adaylığı konuşulmaya başlandı..

Savunma Sanayi dalında ticari faaliyette bulunan Ak Parti Çayırova önceki dönem ilçe başkanlarından Ali Osman Gür'ün yakın çevresininde olumlu yönde desteklerini aldıktan sonra Ak Parti üst kurmayları ile aday adayı olmak için temasa geçtiği dile getiriliyor..

İddianın doğru olması halinde Ali Osman Gür'ün 16 Mart 2023 Perşembe gününe kadar Kocaeli İl Teşkilatına giderek aday adylık başvusru yapması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.