AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS 'BİSMİLLAH' DEDİ

Siyaset 13.03.2023 - 21:45, Güncelleme: 13.03.2023 - 21:45
 

AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS 'BİSMİLLAH' DEDİ

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimleri için Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı resmi başvurularını kabul etmeye başlayan il başkanı Dr. Şahin Talus, Ak Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyonu (SKM) başkanları ile bir istişare ve görevlendirme toplantsı gerçekleştirdi.. Başkan Talus bu toplantıyı sosyal medyadan "Bismillah.. İl SKM Başkanımız Av.Alper Doğan ve İlçe SKM başkanlarımızla ilk toplantımızı gerçekleştirerek, seçim startını verdik. Şehrimizin her köşesinde halkımızla bir ve beraber olacağız." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimleri için Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı resmi başvurularını kabul etmeye başlayan il başkanı Dr. Şahin Talus, Ak Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyonu (SKM) başkanları ile bir istişare ve görevlendirme toplantsı gerçekleştirdi..

Başkan Talus bu toplantıyı sosyal medyadan "Bismillah.. İl SKM Başkanımız Av.Alper Doğan ve İlçe SKM başkanlarımızla ilk toplantımızı gerçekleştirerek, seçim startını verdik. Şehrimizin her köşesinde halkımızla bir ve beraber olacağız." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.