AK PARTİ KOCAELİ KURMAYLARI DEPREM BÖLGESİNE TAŞINDI

Güncel 17.02.2023 - 07:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 07:58
 

AK PARTİ KOCAELİ KURMAYLARI DEPREM BÖLGESİNE TAŞINDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçen Kocaeli Büyükşehir ve ilçe Belediyeleri tüm ekiplerini bölgeye sevkedip yardıma koşarken, Ak Parti Kocaeli'nin krmya takımın da deprem bölgesine giderek, yardım çalışmalarını  bizzat takip etmeleri Kocaelililerin dikkatinden kaçmadı..  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Körfez belediye başkanı Şener Söğüt'ün, depremin ikinci günde intikal ettikleri deprem bölgesinden henüz dönmedi. Önceki gün deprem bölgesine giden Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski başbakan yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ile dün bölgeye giden Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekili Dr.Şahin Talus ise çalışmları incelemelerine devam ediyor.. Şahin Talus sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin, Hatay’ın Defne İlçesi’nde kurduğu çadırkenti ve inşasına başlanan sahra hastanesi alanını ziyaret ettik. Gördüklerimiz, dinlediklerimiz, hissettiklerimiz bizlere 17 Ağustos’u hatırlattı. Asrın felaketinin yaşandığı bu bölgede tüm ekiplerle birlikte gönülleri kazanıp, hayır dua alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emek veren tüm Belediye Başkanlarımıza ve ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçen Kocaeli Büyükşehir ve ilçe Belediyeleri tüm ekiplerini bölgeye sevkedip yardıma koşarken, Ak Parti Kocaeli'nin krmya takımın da deprem bölgesine giderek, yardım çalışmalarını  bizzat takip etmeleri Kocaelililerin dikkatinden kaçmadı..

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Körfez belediye başkanı Şener Söğüt'ün, depremin ikinci günde intikal ettikleri deprem bölgesinden henüz dönmedi. Önceki gün deprem bölgesine giden Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski başbakan yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ile dün bölgeye giden Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekili Dr.Şahin Talus ise çalışmları incelemelerine devam ediyor..

Şahin Talus sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin, Hatay’ın Defne İlçesi’nde kurduğu çadırkenti ve inşasına başlanan sahra hastanesi alanını ziyaret ettik. Gördüklerimiz, dinlediklerimiz, hissettiklerimiz bizlere 17 Ağustos’u hatırlattı. Asrın felaketinin yaşandığı bu bölgede tüm ekiplerle birlikte gönülleri kazanıp, hayır dua alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emek veren tüm Belediye Başkanlarımıza ve ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.