Meteoroloji'den karla karışık yağmur ikazı!.

Güncel 16.02.2023 - 07:35, Güncelleme: 16.02.2023 - 07:35
 

Meteoroloji'den karla karışık yağmur ikazı!.

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel müdürlüğü, 16 Şubat 2023 tarihli hava tahmin raporunda kar ve karla karışık yağmur uyarısı yaptı. Marmara bölgesinde parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. MARMARA EDİRNE °C, 13°C Parçalı ve az bulutlu İSTANBUL °C, 8°C Parçalı ve az bulutlu KIRKLARELİ °C, 10°C Parçalı ve az bulutlu KOCAELİ °C, 8°C Parçalı ve az bulutlu
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel müdürlüğü, 16 Şubat 2023 tarihli hava tahmin raporunda kar ve karla karışık yağmur uyarısı yaptı. Marmara bölgesinde parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

MARMARA

EDİRNE °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 8°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 10°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 8°C
Parçalı ve az bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.