Bağış yapmadan telefonu kapatan Tansu Çiller bağışını açıkladı

Siyaset 16.02.2023 - 05:30, Güncelleme: 16.02.2023 - 05:30
 

Bağış yapmadan telefonu kapatan Tansu Çiller bağışını açıkladı

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağdur olan yurttaşlar için tüm televizyon kanallarının ortak yayınıyla düzenlenen bağış kampanyasına katılan eski Başbakan Tansu Çiller yardım yapmadan telefonu kapattı. Çillerin yardım yapmadan telefonu kapatmasına sosyal medyadan tepki yağdı. Çiller daha sonra bağış miktarını açıkladı. Eski Başbakan Tansu Çiller ortak yayına telefon ile bağlandı. Bir kadın ve anne olarak konuşma yaptığını duyuran Tansu Çiller, “Çıplak eller ile enkazın birçok kazıntısını atan, toprağını kazarak birbirine ulaşması, çözüm üretebilmesi o kadar etkileyici ki… Büyük bir güç bu birliktelikler. Bizim bunu aşacağımızı düşünüyorum, biliyorum... Bu güç benim umudum oldu umarım milletimin de umudu olacaktır.” dedi. Çiller sözlerinin ardından telefonu bağış yapmadan kapattı. Çillerin bağış yapmadan telefonu kapatması sosyal medyada gündem oldu ve çok sayıda tepki yağdı. Çiller daha sonra tv'ye mesaj göndererek 1 milyon TL bağışladığını açıkladı. Tansu Çiller @cillerofficial twitter sayfasından yapılan paylaşımda "Konuşması sırasında telefon bağlantısının kesilmesi dolayısıyla yayında, anında ekranlara yansıtılamayan Prof. Dr. Tansu Çiller’in TÜRKİYE TEKYÜREK Bağış Kampanyasına 15 Şubat 2023, saat 20 itibariyle 1 milyon TL bağış yapmış olduğuna ilişkin açıklamanın videosu aşağıdadır." ifadeleri yer aldı  
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağdur olan yurttaşlar için tüm televizyon kanallarının ortak yayınıyla düzenlenen bağış kampanyasına katılan eski Başbakan Tansu Çiller yardım yapmadan telefonu kapattı. Çillerin yardım yapmadan telefonu kapatmasına sosyal medyadan tepki yağdı. Çiller daha sonra bağış miktarını açıkladı.

Eski Başbakan Tansu Çiller ortak yayına telefon ile bağlandı. Bir kadın ve anne olarak konuşma yaptığını duyuran Tansu Çiller, “Çıplak eller ile enkazın birçok kazıntısını atan, toprağını kazarak birbirine ulaşması, çözüm üretebilmesi o kadar etkileyici ki… Büyük bir güç bu birliktelikler. Bizim bunu aşacağımızı düşünüyorum, biliyorum... Bu güç benim umudum oldu umarım milletimin de umudu olacaktır.” dedi.

Çiller sözlerinin ardından telefonu bağış yapmadan kapattı. Çillerin bağış yapmadan telefonu kapatması sosyal medyada gündem oldu ve çok sayıda tepki yağdı. Çiller daha sonra tv'ye mesaj göndererek 1 milyon TL bağışladığını açıkladı.

Tansu Çiller @cillerofficial twitter sayfasından yapılan paylaşımda "Konuşması sırasında telefon bağlantısının kesilmesi dolayısıyla yayında, anında ekranlara yansıtılamayan Prof. Dr. Tansu Çiller’in TÜRKİYE TEKYÜREK Bağış Kampanyasına 15 Şubat 2023, saat 20 itibariyle 1 milyon TL bağış yapmış olduğuna ilişkin açıklamanın videosu aşağıdadır." ifadeleri yer aldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.