HATAY'DA ENKAZDAN 201. SAATTE HAYAT

Gündem 14.02.2023 - 17:21, Güncelleme: 14.02.2023 - 17:21
 

HATAY'DA ENKAZDAN 201. SAATTE HAYAT

KOCAELİ HABERİ
Yüreklerimizi kavuran Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından, arama kurtarma çalışmalarında 8 gün geride kaldı. Yapılan çalışmalarda Kahramanmaraş'ta Pınar Apartmanı'nın enkazından 17 yaşındaki Muhammed Enes Yeninar ve 21 yaşındaki ağabeyi Baki Yeninar çıkarıldı. Adıyaman'da da 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin, depremin 198. saatinde enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da 26 yaşındaki Emine Akgül, depremin 201. saatinde enkazdan sağ kurtarıldı. Akgül, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kahramanmaraş'taki Seçkinler Apartmanı'nda da üç kız kardeş olan 17 yaşında Şevval Zeynep, 15 yaşında Hayriye Zişan ve 12 yaşındaki Ecrin'e ulaşmak için koridor oluşturuldu. Kahramanmaraş'ta İsabey Apartmanı'nın enkazından 35 yaşındaki kadın da, depremin 205. saatinde kurtarıldı.
KOCAELİ HABERİ

Yüreklerimizi kavuran Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından, arama kurtarma çalışmalarında 8 gün geride kaldı.

Yapılan çalışmalarda Kahramanmaraş'ta Pınar Apartmanı'nın enkazından 17 yaşındaki Muhammed Enes Yeninar ve 21 yaşındaki ağabeyi Baki Yeninar çıkarıldı. Adıyaman'da da 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin, depremin 198. saatinde enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da 26 yaşındaki Emine Akgül, depremin 201. saatinde enkazdan sağ kurtarıldı. Akgül, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kahramanmaraş'taki Seçkinler Apartmanı'nda da üç kız kardeş olan 17 yaşında Şevval Zeynep, 15 yaşında Hayriye Zişan ve 12 yaşındaki Ecrin'e ulaşmak için koridor oluşturuldu. Kahramanmaraş'ta İsabey Apartmanı'nın enkazından 35 yaşındaki kadın da, depremin 205. saatinde kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.