GEBZELİLİLER URFA'DAN MADALYALARLA DÖNDÜLER

Spor 02.02.2023 - 13:58, Güncelleme: 02.02.2023 - 13:58
 

GEBZELİLİLER URFA'DAN MADALYALARLA DÖNDÜLER

KOCAELİ HABERİ
22-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa da yapılan Türkiye Kickbox şampiyonasıda bölgemizi temsil eden Sevindik spor 3 madalyayla damgasını vurdu.. Genç bayanlar Lowkick zilan Öztürk ikinci,  Gençler Erkekler Fullcontak 71 kg Melih Akgün üçüncü ve Sevindik sporda yetişen spor hayatını Türk silahlı kuvetleri kara gücünde spor hayatına devam eden Tanju Karadağ, finalde yerini alarak geleneği bozmayarak koleksiyonuna ikinci Madalyasını kattı. Sevindik spor kulüp başkanı Gökhan Bayramoğlu  yaptığı tebrik açıklamasında "2023 yılına güzel bir başlangıç yaptık , Koceliyi her zaman en iyi şekilde temsil eden şampiyon sporcularımızı ve onları özveriyle yetiştiren Antrenörlerim Fehmi Özdemir ve Hamit sevindik i kutluyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

22-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa da yapılan Türkiye Kickbox şampiyonasıda bölgemizi temsil eden Sevindik spor 3 madalyayla damgasını vurdu..

Genç bayanlar Lowkick zilan Öztürk ikinci,  Gençler Erkekler Fullcontak 71 kg Melih Akgün üçüncü ve Sevindik sporda yetişen spor hayatını Türk silahlı kuvetleri kara gücünde spor hayatına devam eden Tanju Karadağ, finalde yerini alarak geleneği bozmayarak koleksiyonuna ikinci Madalyasını kattı.

Sevindik spor kulüp başkanı Gökhan Bayramoğlu  yaptığı tebrik açıklamasında "2023 yılına güzel bir başlangıç yaptık , Koceliyi her zaman en iyi şekilde temsil eden şampiyon sporcularımızı ve onları özveriyle yetiştiren Antrenörlerim Fehmi Özdemir ve Hamit sevindik i kutluyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.