KBB GENEL SEKRETERİ BALAMİR GÜNDOĞDU'DAN ACİL UYARI!

Güncel 02.02.2023 - 13:45, Güncelleme: 02.02.2023 - 13:45
 

KBB GENEL SEKRETERİ BALAMİR GÜNDOĞDU'DAN ACİL UYARI!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, kendi adına birilerinin dolandırıcılık yaptığını twitter sayfasından duyurarak, Kocaelilileri uyardı.. Balamir Gündoğdu uyarsında şu ifadelere yer verdi; "Benim ismimi kullanarak insanları arayıp (Güya yardıma muhtaç kişiler için) para isteyen bir suç şebekesi uzun zamandır faaliyet gösteriyor. Bu tür taleplere kesinlikle itibar etmeyin. Çok dikkatli olalım…" 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, kendi adına birilerinin dolandırıcılık yaptığını twitter sayfasından duyurarak, Kocaelilileri uyardı..

Balamir Gündoğdu uyarsında şu ifadelere yer verdi;

"Benim ismimi kullanarak insanları arayıp (Güya yardıma muhtaç kişiler için) para isteyen bir suç şebekesi uzun zamandır faaliyet gösteriyor. Bu tür taleplere kesinlikle itibar etmeyin. Çok dikkatli olalım…" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.